Express Gate funkciós Centrino 2-es noteszgépcsalád 8 másodperc rendszerbetöltéssel

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 2. 09:10

Az új Centrino 2-es gépek ideális konfigurálás esetén az Express Gate-nek köszönhetően akár 8 másodperces rendszerbetöltést és azonnali internetes kapcsolatot biztosítanak.

Az Intel Centrino 2-es mobil platformjának piaci megjelenésével ASUS az elsők között kínálja a legújabb mobil platformon alapuló notebookok széles skáláját, a végletekig vitt mobilitástól kezdve egészen a nagyteljesítményű feldolgozási kapacitásig és új üzleti megoldásokig. Az F8V, M50V, M51V, M70V és V1V sorozatok megnövekedett teljesítményt, tökéletesített energiahatékonyságot nyújtanak hosszabb akkumulátor üzemidő mellett, valamint gyorsabb és nagyobb hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolatra képesek.

A gépekkel együtt az ASUS bemutatta a legújabb Express Gate funkciót, ami a legegyszerűbb használat élményével ruházza fel a felhasználókat. Ez a járulékosan beépített operációs rendszer lehetővé teszi az ultragyors rendszerbetöltést és az azonnali hozzáférést a legáltalánosabban használt funkciók egész seregéhez, ide sorolva a böngészőt, azonnali üzenetküldőt, Skype-ot, fényképkezelőt, zenelejátszót és online játékokat. Az Express Gate egy számítógépen belül valójában kettőt hoz létre abból a szempontból, hogy könnyebb megosztani a számítógépet. Amikor az Express Gate környezetben fut a gép, az Internet, zene és a fényképek anélkül oszthatók meg másokkal, hogy zavarnák (vagy elérnénk) a Windows operációs rendszerben a személyes használatra fenntartott fájlokat és beállításokat.

Dióhéjban, az Express Gate-ről:

- Internetes hozzáférés 8 másodperc alatt.

- Bizalmas adatok védelme a számítógép megosztásakor. A barátok és a család használhatják notebookját, feljelentkezhetnek az Internetre, használhatják az azonnali üzenetküldőt, képeket nézegethetnek anélkül, hogy hozzáférnének a Windows környezet alatti adataihoz.

- Energiamegtakarítás. Nincs szükség arra, hogy egész nap bekapcsolva hagyjuk a rendszert csak azért, hogy elkerüljük a hosszadalmas rendszerbetöltési időt.

- Fényképek azonnali megosztása és internetes blog frissítés.

Kulcsszavak: Intel notebook Asus Asustek

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55