Korlátlan mobiltelefonos zeneletöltést kínál a Sony Ericsson

Milkovits Gábor, 2008. szeptember 26. 07:16

A Sony Ericsson egy olyan mobiltelefonos zeneletöltő szolgáltatást indít ’PlayNow Plus’ néven, amelyről fix havidíjért korlátlan mennyiségben tölthetnek le zeneszámokat, egyelőre sajnos csak Svédországban.

A megoldás hasonló a Nokia ’Comes With Music’ szolgáltatásához, amely először Nagy-Britanniában fog debütálni, még az idén. A PlayNow Plus-t a svéd Telenor előfizetői próbálhatják ki elsőként az év vége felé, a 8 GB memóriás Sony Ericsson W902 Walkman mobiltelefon akkor érkező különleges verzióján. A készülékre mintegy 1000 népszerű zeneszám lesz előre feltöltve. A szolgáltatás nagysebességű letöltést és magas szintű PC-telefon tartalomszinkronizálást kínál, emellett pedig a felhasználók az előfizetés lejártával is megtarthatnak egy egyelőre meg nem határozott mennyiséget a letöltött zenékből, amelyeket DRM-mentes formában tovább másolhatnak mp3-lejátszóra vagy más eszközre.

A Sony Ericsson és a Telenor egyelőre nem közölt információt a szolgáltatás tervezett havidíjával kapcsolatban, ahogyan a többi piacra történő kiterjesztéséről sem nyilatkoztak. A rivális Nokia a Universal, a Sony és a Warner katalógusából kínál majd letöltéseket, a PlayNow Plus esetében azonban egyelőre ezt sem lehet tudni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50