Megújuló HP nyomtató-paletta

Kiss Ádám Zoltán, 2008. szeptember 28. 07:55

Kezdjük a legegyszerűbbekkel, majd az otthoni és irodai mindentudókkal és végül egy többfunkciós lézerrel fejezzük be az ismerkedést. Az otthoni nyomtatók persze a mikrovállalkozások mikro irodáinak igényeit is kielégítik.

Deskjet D1560: Egyfunkciós tintasugaras

Egyetlen ki-bekapcsoló gombja és felhasználó barát érintőképernyője miatt a legegyszerűbben használható nyomtatóként tartják számon. A Mégse érintőgomb megnyomásával azonnal törölhetjük a nem kívánt nyomtatási feladatot. Sokoldalú nyomtató, minden igényt kielégít, legyen az dokumentum, e-mail, weboldal vagy fotó nyomtatása. A weboldalakat az intelligens weboldal-nyomtató funkció úgy jeleníti meg, ahogy azt a monitoron látjuk. Szegélymentes fényképeket nyomtassuk 10x15 cm-es tépőfüles fotópapírra, vagy kerettel A4 méretig speciális HP fotópapírra. Használjunk nagykapacitású fekete patronokat és akár két és félszer több nyomatot készíthetünk. Az ügyesen felhajtható tálcájával szinte bárhol elfér.

Deskjet D4360

Megfizethető áron egyenletes, nagyszerű összteljesítményt nyújt a mindennapi nyomtatásban. Lézerminőségű szöveges dokumentumoktól a szegélymentes, tartós fényképekig mindennel jól elboldogul. A sebessége fekete oldalaknál 30 lap, színeseknél 23 oldal. Kezelése épp olyan egyszerű, mint a D1560-asé. Ennél a típusnál is javasoljuk a nagykapacitású tintapatronok használatát, hogy akár háromszor hosszabb idő teljen el két patroncsere között.

Officejet J4580: Kisebb irodába való többfunkciós tintasugaras

A többfunkciós nyomtatók közül a sebességével tűnik ki leginkább. Azoknak a mini irodáknak megfelelő választás, ahol a sok funkció mellett a teljesítmény is fontos szempont. Figyelemre méltó a percenként 28 fekete vagy 22 színes oldal nyomtatása vagy másolása. Lapolvasója 1200 dpi optikai felbontásban olvas színes dokumentumokat, melyeket a PC-n tárolhatunk, vagy azonnal papírra másolhatunk. A ColorLok emblémával ellátott papírokkal jobb a dokumentumok minősége és gyorsabb a száradás. A 33,6 kB/s sebességű modemmel gyorsan elküldhetjük a faxokat. 99 számot jegyezhetünk fel a gyorstárcsázóba. 100 oldal fogadására elegendő a beépített memóriája. Az Officejet színes festékekkel a lézernyomtatók lapköltségénél 15 százalékkal kedvezőbb áron nyomtathatunk. A nagy kapacitású fekete tintapatronok használatával akár háromszor többet is, lézer minőségben. Szegélymentesen nyomtathatjuk a fotóinkat A4 méretig a HP ultra kicsi festékcseppjeinek köszönhetően gazdag és élénk színekkel.

Laserjet M1522n: kis munkacsoportos és személyi fekete többfunkciós lézernyomtató

Ez a monokróm lézernyomtató alacsony áron jó minőségű és gyors nyomtatást nyújt. A Quality Logic tanulmánya szerint egy átlagos nyomtatandó anyag 3-5 oldalas. Az azonnal bekapcsoló technológia révén, energiatakarékos módból kilépve, kétszer gyorsabban nyomtatható ki ez az anyag. Az első oldal 9,5 másodperc alatt készül el. Hálózatban megosztható, gyorsasága miatt többen használhatják folyamatosan, nem kell várakozni. Havi terhelhetősége 8000 oldal. Síkágyas lapolvasójával összefűzött anyagok, például könyvek is beolvashatóak. Kiváló minőségű színes képet eredményez a 19,200 dpi maximális felbontásával. Fénymásolás során elérhetjük a 23 oldal per perc sebességet. Energiatakarékos módból másodperceken belül elindulnak a fénymásolási funkciók. A fénymásolást követően a dokumentumok automatikus leválogatása megtakarítja a dokumentumok kézzel történő rendezéséhez szükséges időt. Olyan helyen, ahol sokan megfordulnak, a mellékelt Kensington-zár használatával megóvhatjuk a lopástól.

Kulcsszavak: HPQ printer

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14