iWiW díjcsomagok a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2008. szeptember 30. 17:48

Az iWiW és a T-Mobile az interneten megrendelhető olyan díjcsomagot kínál, amellyel az iWiW-ben regisztrált, az iWiW díjcsomagokra előfizetők egész nap kedvező percdíjjal hívhatják egymást.

Az október 1-jétől havidíjas és kártyás előfizetésként egyaránt elérhető újdonságnak köszönhetően az iWiW közösségének tagjai az internet mellett mobilon is egyszerűbben megoszthatják élményeiket egymással. Az új havidíjas iWiW díjcsomag esetén egész nap percenként 10, Dominós iWiW díjcsomaggal pedig 15 forintért telefonálhatnak és küldhetnek SMS-t azoknak, akik szintén valamely iWiW díjcsomagot választják. Az előfizetéses iWiW díjcsomag havi díja 2000 forint, amelyet teljes egészében belföldi hívásokra és SMS-ekre lehet felhasználni. A Dominós iWiW díjcsomag 30 napra szóló időszaki díja 490 forint.

Érdemes a lehető leghamarabb előfizetni valamely iWiW díjcsomagra, mert a T-Mobile 2008. december 31-éig a két iWiW díjcsomag esetében a belföldi hívásokra közel 50%-os percdíjkedvezményt biztosít. Azaz az iWiW-es kedvezményes percdíjakon túl a havidíjas iWiW csomaggal a belföldi vezetékes és mobilhálózatokba egész nap 16, dominósként pedig 18 forintos percdíjjal lehet telefonálni. Sőt, ezen felül 2009. március 31-éig havonta 10 SMS díjmentesen küldhető az iWiW üzenőfalára.

Mindkét díjcsomagot kizárólag az iWiW-ben regisztrált felhasználók igényelhetik (felhasználónként egyet), és az iWiW regisztráció törlése esetén a díjcsomag használatának lehetősége is megszűnik, és az iWiW csomagokat a T-Mobile az előfizetés típusától függően automatikusan Eco vagy Domino csomagra váltja át.

Kulcsszavak: iWiW T-mobile-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50