Csúnya pulcsi helyett jubileumi Hegyalja Fesztivál bérlet egy tízesért?

Kiss Ádám Zoltán, 2008. december 7. 12:13

A méltán közkedvelt Hegyalja fesztivál a helyüket bebiztosító érdeklődők kedvéért és az év végén lejáró üdülési és kultúra utalványokra tekintettel egy valóban igen kedvező akcióval rukkolt elő, míg weboldalán kultikus fesztiválereklyéket is kínál karácsonyi ajándék gyanánt.

Már megint itt a karácsony és a szokásos ajándékozási dilemma. És persze a lejárat előtt álló üdülési és kultúra utalványoktól is illene gyorsan, de okosan megszabadulni.
A gordiuszi csomót átvágandó a Hegyalja Fesztivál szervezői egy rendkívül kedvező bérletakcióval álltak elő: december 1. és 24. között mindössze 10 000 forintért ugyanis bárki megválthatja helyét a 2009. július 15-19. között zajló jubileumi tokaj-rakamazi eseményre. A 10 000 forintos rendkívüli karácsonyi bérletakció, akárhogy kalkulálunk, a jövő év egyik biztos befektetésének ígérkezik, amit szerencsére a tőzsdei ingadozások sem különösebben veszélyeztetnek.

A “klasszikus” elővételben ugyanis a bérletek május végéig 12 500,
június elsejétől július közepéig 13 900,
míg a helyszínen a négynapos belépő17 900,
a napijegyek elővételben 4990,
a helyszínen 6900 forintba kerülnek majd.

A világörökség részeként jegyzett, varázslatos szépségű Tokaj határában ezúttal is a megszokott színvonalú programok várják az érdeklődőket, azzal a különbséggel, hogy a jubileumi, tizedik alkalmat minden korábbinál nagyobb nevekkel kívánják emlékezetessé tenni a szervezők. Bár konkrét előadókat még korai lenne említeni, annyi bizonyos, hogy előrehaladott tárgyalások folynak különböző kultzenekarok menedzsmentjeivel. Ami a luxust illeti, abból szerencsére túl sok nem lesz, csak majdnem, nehogy a puccos „luxusfesztiválok” (önellentmondás) szintjére süllyedjen a Hegyalja: a rendezvénynek helyt adó Tisza kempingben több százmilliós beruházás kezdődik a rakamazi önkormányzat és a fesztivált szervező Delta Fest együttműködésének eredményeként, hogy a tizedik, valamint az azt követő Hegyalja fesztiválok vendégeit még emberibb és élménytelibb környezet és reális komfort várja.

A Hegyalja Fesztivált egyébként 2000-ben rendezték meg először néhány hónappal a tiszai ciánszennyeződést követően. A rendezvény akkori elsődleges célja a folyó megmentése, illetve a helyi idegenforgalomba vetett bizalom visszaszerzése volt. Akkor valamivel több mint tízezren élvezték a zenét és az együttlétet, majd néhány éven belül Kelet-Magyarország legnagyobb ifjúsági rendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál: az utóbbi években már több mint hatvanezren kísérték figyelemmel a kilenc programhelyszín több mint kétszáz produkcióját. És nagyon úgy néz ki, 2009 minden eddigit felülír programban, élményben, zenében és társaságban egyaránt.

A karácsonyi bérletakció december 1-jén kezdődött és december 24-ig tart. A bérletek online a Hegyalja Fesztivál honlapján és a Ticketportal rendszerén keresztül rendelhetők, akár Üdülési Csekkel, Sodexho Pass-szal vagy az Accor Services utalványaival. A www.hegyaljafestival.hu honlapon felsorolt jegyértékesítő helyek listája folyamatosan bővül, ráadásul a weboldal a bérleteken kívül egyéb kultikus fesztiválereklyéket is kínál karácsonyi ajándék gyanánt megrögzött és leendő Hegyalja-rajongóknak.

Kulcsszavak: fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55