LG-mobilkínálat 2009-re

Kiss Ádám Zoltán, 2009. január 17. 18:25

Az LG a mobilkészülékek terén elért legfrissebb újításait mutatta be a 2009-es CES-en, ezek közül szemezgettünk.

A 2009-es termékek továbbfejlesztett zenei és televíziós funkciókkal, Bluetooth 2.0-val, illetve napenergiás technológiával ellátott telefonkészülékek és tartozékaik is sikert arattak. Az vállalat számos mobiltelefonja kiérdemelte az idei CES Innovációs Díját, többek között az LG Dare, az LG Invision, az LG Vu és az LG HFB500. A 2009-es CES kiemelt LG készülékei:

LG Incite

Az Incite új mobiltechnológiákkal bír, például Windows Mobile 6.1 Professional rendszerrel, valamint a Microsoft Office Mobile és a Microsoft ActiveSync 4.5 szoftverekkel. Az Incite továbbá HTML-alapú Internet Explorer webböngészővel, Windows Media Player 10 lejátszóprogrammal, valamint Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik. A keskeny kivitel és a 3 inches érintésvisszajelző képernyő mellett a 3 megapixeles kamera is biztosítja az egyszerű és gyors képrögzítést és megosztást.

LG Invision

A készülékkel a felhasználók többek között eredeti minőségben nézhetnek egész estés műsorokat, és zenét is hallgathatnak. A kifejezetten tévénézéshez kialakított széles látószögű képernyő, az 1,3 megapixeles kamera, valamint a 3G sebességű videómegosztás révén a felhasználók a szórakozási lehetőségek több formáját is élvezhetik, a Bluetooth kapcsolat segítségével pedig vezeték nélkül férhetnek hozzá zenei, televíziós vagy egyéb hangtartalmakhoz.

LG Rhythm


A felhasználók 120 MB belső memórián tárolhatják kedvenc zenéiket és videóikat, melyeket kényelmesen el is érhetnek a speciális zenei gyorsbillentyű, illetve az 1 inches kör alakú interaktív érintőfelület használatával. Az LG Rhythm rendelkezik például 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth 2.0 kapcsolattal, háttérzene-lejátszási lehetőséggel, valamint microSD memóriakártya csatlakozási lehetőséggel.

LG Lotus

A Lotus keskeny kialakításával elnyerte a Red Dot Design formatervezési díjat. A „One Click” szabadon alakítható felhasználói felület könnyen elérhetővé tesz számos olyan funkciót és szolgáltatást, mint a szövegbevitel, a webes használat, az e-mailezés, a „Sprint Navigation”, a „Sprint TV” vagy éppen a „Sprint Music Store”. A Lotus teljes QWERTY billentyűzete ideálissá teszi a készüléket a szöveges üzenetek, e-mailek vagy azonnali üzenetek küldésére. Az LG Lotus ezenkívül egyéb továbbfejlesztett funkciókat is kínál, többek között sztereó Bluetooth kapcsolatot, 2 megapixeles kamerát, valamint vezeték nélküli biztonsági mentést.

LG Dare

A Dare olyan nagyméretű, 3 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely felismeri a kézírást és visszajelzést ad az érintésekről. A V CAST hálózati elérést is tartalmazó készülék rendelkezik továbbá egy 3,2 megapixeles, Schneider-Kreuznach optikával felszerelt vakus kamerával is, így a készülék nemcsak jó képminőséget biztosít, de olyan funkciókat is kínál, mint az arcfelismerés. A fényképszerkesztő programmal a felhasználók egyszerű fotóikból igazi mesterműveket alkothatnak, mivel a szegélybeállítások, a táj beállításai és egy humoros szerkesztőfunkció is közvetlenül elérhető a képernyőről. A testreszabott fotók a telefonról azonnal feltölthetők akár egy közösségi portálra is.

LG Decoy

Ez a szétcsúsztatható telefon az első olyan készülék, amely diszkréten beépített, Bluetooth-alapú fejhallgatóval rendelkezik. Az öt irányba mozgatható vezérlőgomb az egyszerű navigációt szolgálja a „Verizon” hálózat átfogó vezeték nélküli multimédiás szolgáltatásai között.

LG Chocolate 3

Az új Chocolate 3 a szétcsúsztatható elődeivel szemben kagylószerűen nyitható keskeny modell, amely az elülső lapon lévő vezérlőgombbal is működtethető, A telefon a zenelejátszó mellett Bluetooth kapcsolatot és FM-adót is kínál, hogy az autóban is élvezhessük a zenehallgatást.

LG enV2


Az LG legkelendőbb üzenetküldő készüléke a teljes billentyűzettel együtt is az eddigi legkisebb és legelegánsabb eszköz. Azonban nemcsak az előző enV modell tulajdonságaival rendelkezik, hanem nagyobb belső kijelzőt és nagyméretű külső gombokat is kapott.

LG Vu


A Vu érintőképernyőjén keresztül élvezhetjük a kristálytiszta tévéképet, a webes funkciókat, a képeket és videókat, valamint a mobil szórakoztatás elengedhetetlen részeit, így például zenelejátszót, 2 megapixeles kamerát, videómegosztást és Bluetooth kapcsolatot.

LG Rumor

A Rumor szabad teret kínál a kommunikációnak, köszönhetően a legújabb Bluetooth technológiának, a teljes duplex kihangosítónak, az azonnali üzenetküldő (IMS) és a mobil e-mail funkciónak, a kamerának, valamint a multimédiás üzenetküldési lehetőségnek.

Kulcsszavak: LG mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55