LG POP GD510: Teljes érintőképernyős LG mobil, optimalizált funkciókkal

Kovács Attila, 2010. január 25. 14:53

Alig névjegykártya méretű, teljes érintőképernyős mobiltelefonnal jelentkezett az LG. A 3 inch képátlóval rendelkező LG POP GD510 kompakt, egyszerűen kezelhető, a funkcionális készülékhez napelemes akkumulátor is vásárolható, így védi a környezetet, és korlátlan szabadságot ad a felhasználóknak.

A kompakt méret komplett multimédia eszköztárat rejt: 3 megapixeles kamera, videórögzítés, MP3- és videólejátszó, FM-rádió, internet böngésző. A POP közvetlen hozzáférést biztosít az iWiW, a Facebook, a Twitter és a MySpace online közösségi oldalakhoz. A nagyméretű képernyőn könnyen kezelhető a böngésző, sőt az online kapcsolatnak köszönhetően megoszthatók a kiváló minőségű fényképek és videó felvételek is, de ezek a telefon 8 gigabájtos memóriáján is tárolhatók.

A GD510 előlapján mindössze egyetlen gomb található, amely az elegancia mellett garantálja az intelligens kezelést is. A teljes érintőkijelzőt pedig észrevétlenül öleli körül egy keskeny, mindössze 4,8 mm-es keret. A rózsaszín, fekete, borvörös, ezüst és lila színek között pedig garantáltan mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt. A GD510 a környezet védelméért napelemes akkumulátorral is megvásárolható, amely 11 perc töltéssel 3 percnyi használatot tesz lehetővé, és a napenergia hasznosításával a készülék élettartama is megnő. A készülék feltöltött állapotára hangjelezés figyelmeztet, ezzel is elősegítve az energia-megtakarítást. A telefon gyártása során nem használtak veszélyes anyagokat, sőt az LG POP GD510 csomagolása is környezetbarát, újrahasznosított papírból készült szója-alapú festék felhasználásával.

Az LG arról is tájékoztatta a mai napon szerkesztőségünket, hogy a POP GD510 készülék az LG Mobile Márkaboltban, a T-Mobile és a Vodafone hálózatában kapható. A maroktelefon bruttó ajánlott fogyasztói ára 49.990 forint.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50