LG GD900: a világ első átlátszó mobilja

forrás Prim Online, 2009. április 3. 12:42

Az LG Electronics leleplezte a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének rejtett funkcióit. A gyártó április 1-jén Las Vegasban, a 2009-es CTIA Wireless kiállításon demonstrálta az LG GD900 egyszerű kezelhetőségét.

A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyűzetű érintőfelületével, amely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerű és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyűzet érzékenysége és kifinomult pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.

Az áttetsző billentyűzet „Multi Touch” funkciója javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A „Gesture Shortcut” kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az ’M’ betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.

Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A „Touch Wheel” funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz. Az LG GD900 a korszerű, prémium kategóriás készülékekhez méltó technikai és szoftveres jellemzőkkel egyaránt rendelkezik, amelyekről további részletek a májusi világpiaci megjelenéssel egyidőben lesznek elérhetők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50