Magyarországon is elérhető az LG Arena

forrás Prim Online, 2009. április 20. 16:03

Az LG Electronics magyarországi kínálatában elérhető az LG Arena multimédiás telefon, amely a gyártó 2009-es mobiltelefon választékának egyik vezető modellje.

Hazánkban április 30-tól lehet megvásárolni az LG Arena, KM900-as modellt a T-Mobile mobilszolgáltatónál, kártyafüggetlenül pedig többek között az LG Mobile márkaboltban.

A KM900 a világ egyik első, Dolby Mobile technológiával ellátott készüléke, 3 inches WVGA-kijelzője a hagyományos QVGA-képernyőkénél pedig négyszer élesebb felbontást kínál.

A D1 szabványú videofelvételek elkészítésekor olyan DVD felbontású mozgókép rögzíthető, amely még nagyképernyős televízión is kivételes minőségben vetíthető, ugyanis az LG Arena TV-kimenettel is rendelkezik. Az élményt tovább fokozza a hangszínszabályzó különböző stílusokhoz és egyéni ízléshez illeszkedő számos beállítási lehetősége. Az LG Arena 40 GB bővített tárhelyének – amelyből 8 GB belső memória – és egy microSD csatlakozónak köszönhetően több száz hang- és filmfájl kezelésére képes, míg a nagyteljesítményű akkumulátor akár 30 órányi MP3-lejátszást tesz lehetővé és 300 órányi készenlétre elegendő.

Az Arena 5 megapixeles kamerája automatikus, illetve manuális fókuszálást is lehetővé tesz. A készüléken tárolt fényképek és videofájlok egyszerűen megoszthatók a közösségi webhelyeken, a 3G, HSDPA 7.2 hálózatoknak és a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően. A telefon 3,5 mm-es audio jack kimenetnek köszönhetően pedig bárhol – az autóban, vagy akár az otthoni hifin bármilyen fülhallgatóval lehetővé teszi a zenehallgatást. A készülék által kínált további új generációs szolgáltatás még a Google Mobile Service, az A-GPS és a geo-tagging.

Az LG Arena mobiltelefonon mutatkozott be először az LG legújabb fejlesztése, az S-Class felhasználói felület. Az új felhasználói felületet úgy alkották meg, hogy kihasználja az érintőképernyő előnyeit, és kiküszöbölje a szükségtelen menüket, illetve lépéseket. A felület lelke egy háromdimenziós kocka, amely négy testre szabható kezdő képernyővel rendelkezik. Így a felhasználók valamennyi funkciót jóval gyorsabban, egyszerűbben, a kocka egyetlen ujjmozdulattal történő átfordításával érhetik el. A telefonon a különböző menüpontok tartalmai (pl.: névjegyek, multimédia és hívásinfó) görgető menürendszerrel rendelkezhetnek, és úgy jelenhetnek meg, mintha egy filmtekercsre lennének rögzítve, a lehetséges választásokat pedig testre szabható ikonok jelzik. Az S-Class kezelőfelület ezáltal nemcsak hatékonyabb funkcionalitást jelent, hanem szórakoztatóbb felhasználói élményt is. Az erőteljes AMD processzor támogatja a menük közötti gyors, mégis gördülékeny 3D-s váltást. Az érintőképernyő gyors válaszideje és a többérintéses (multi-touch) lehetőségek pedig jelentősen javítják a webböngészés élményét.
Az Arena képgalériájában a készüléket vízszintes helyzetben tartva a fotók véletlenszerű sorrendben csúsznak le a képernyőről, ami a képnézegetés mellett a keresést is jóval kényelmesebbé teszi. Ujjunkat felülről lefelé húzva a különböző napokon készített fényképek jeleníthetők meg, míg balról jobbra az egy napon készült fotókat láthatjuk.

Kulcsszavak: LG mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14