A Windows 7 ott lesz a karácsonyfa alatt!

Genda Csongor Zoltán, 2009. május 12. 09:20

Végre hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy még az idei esztendő utolsó heteiben kiadják a még fejlesztés alatt lévő következő generációs operációs rendszert.

Bill Veghte, a Windows üzletág alelnöke egy tegnapi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy jó úton haladnak afelé, hogy még az idei karácsonyi szezonban a boltok polcaira kerüljön a Windows 7. Időközben Brandon LeBlanc, a redmondi konszern egyik szóvivője is közzétett a Windows Team Blog-ban egy bejegyzést, amiben tudatja, hogy semmi akadálya nincs a 2009 végi debütálásnak. Állítása szerint a szoftver három hónapon belül eléri az RTM-státuszt, és ekkor megkezdik a gyártásra jelölt változat számítógépgyártókhoz való szállítását is. Pontos dátumot nem közöltek az illetékesek, annyit azonban elárultak, hogy a hálaadás időszakára tehető az operációs rendszer piaci bevezetése, ami azt jelenti, hogy november legvégén már kapható lesz az operációs rendszer.

A Microsoft korábban többször is kijelentette, hogy 2010 legelején adják ki a Windows 7-et, ám a vállalat átgondolta üzleti stratégiáját, és úgy döntöttek, hogy nem szalasztják el még egyszer a rendkívüli haszonnal kecsegtető karácsonyi időszakot.

Kulcsszavak: Microsoft Windows 7 opsys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50