Üzenj a sokszínű LG KS360-nal!

forrás Prim Online, 2009. május 13. 14:50

Az LG üzenetküldésre optimalizált mobiltelefonja, a KS360 széles színválasztékban elérhető az LG Mobile márkaboltban (Mammut II., Budapest). A vidám külsejű, fiataloknak szóló telefon Qwerty-billentyűzettel és érintőképernyővel kombinálva gyors és szórakoztató felhasználói élményt kínál.

Folyton mozgásban vagy és szeretsz SMS-ezni? Az üzenetküldésre tervezett LG KS360 számtalan olyan jellemzővel büszkélkedhet, amelyek segítségével gyorsan, egyszerűen cseveghetsz a barátaiddal, bárhol is legyél! A vidám színekben kapható készülék elektronikus levelezést és SMS-összefűzést is lehetővé tesz.

A KS360 oldal irányban csúsztatható Qwerty-billentyűzete segít, hogy minden eddiginél gyorsabbá váljon az üzenetek küldése és fogadása, az érintőképernyő pedig a tárcsázást teszi egyszerűbbé. A csevegésen túl oszd meg a KS360 2 megapixeles kamerájával készült képeket, és élvezd az egyszerű MMS használatot! Az SMS-összefűzés és a 2,4 inches képernyő segítségével egyszerűen nyomon követhetők a szöveges üzenetváltások és a beszélgetőpartnerek, mivel egyszerre látszanak mindkét fél üzenetei.

A mindössze 16,8 mm vékony KS360 könnyedén elfér a zsebedben, így mindig kéznél lehet, akár szórakozni indulsz, akár otthon maradsz. Az e-mail varázslóval könnyedén kezelhetők az elektronikus üzenetek, az üzenetekben pedig hangulatjelek széles választéka áll rendelkezésedre.

A funkciókban gazdag és letisztult külsővel rendelkező telefon négy színkombinációban kapható a magyarországi LG Mobile márkaboltban: fekete-kék, fekete-ezüst, fekete-piros és fehér-zöld.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50