Boltokban az intelligens LG Viewty Smart

Kiss Ádám Zoltán, 2009. június 19. 17:29

Az LG bejelentette az új LG Viewty Smart megjelenését. A GC900 kamerás mobiltelefonban az „Intelligens szenzor” révén a látvány elemzése és a fényképezőgép megfelelő beállításainak kiválasztása is automatikusan történik.

Az elődje örökségére építő új LG Viewty Smart jelentős mértékben továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik és célja egyszerűbbé tenni a fényképezést. Az új telefon nevében rejlő „okosság” a kameratechnológiára, egészen pontosan a különböző fotómódokra utal. Ilyen például az „Intelligens szenzor”, amely automatikus képfelismerő funkciójával a fénykép tárgyáról, hátteréről illetve a fényviszonyokról kapott adatokat automatikusan feldolgozza, ez a funkció először itt jelenik meg kamerás telefonokon. Az LG képviselete szerint a múltban csak a műszaki adatokról, illetve a megapixelekről szóltak a kamerás telefonok, az LG Viewty Smart mindezt megváltoztatja, hiszen olyan képeket készít, amelyek pontosan tükrözik a látottakat, így ez a piacon elérhető legfejlettebb 8 megapixeles kamerás telefon, és nem egyszerűen a műszaki adatok miatt, hanem azért, mert páratlan felhasználói élményt kínál.

Az LG Viewty Smart mind a szoftver, mind pedig a hardver terén új fejlesztéseket kapott, mint a 3D-s S-Class kezelőfelület, vagya „Görgető menü”, amellyel gyorsabb és egyszerűbb kamera üzemmódba váltani a számos képkészítési mód és funkció között. A 8 megapixeles fényképezőgép 60%-kal nagyobb felbontást kínál az 5 megapixeles LG Viewty készüléknél, ami nyomtatásnál és a képek internetes megosztásakor is vállalható minőséget biztosít. Az ISO 1600-ig használható fényérzékenység, valamint a LED vaku segítségével ez a modell gyenge megvilágítás mellett képes felvételeket készíteni amiket a  WVGA felbontású teljes érintőképernyőn nézhetünk vissza. Van DivX támogatás és DVD felbontású videofelvételi lehetőség is. A Viewty Smart súlya nem több 102 grammnál és mindössze 12,4 mm vastag, ezzel jelenleg a legvékonyabb 8 megapixeles mobiltelefon a világon, meglehetősen borsos, 129 000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50