Egyedi, gyors, egyszerű internet minden hagyományos telefonra

forrás Prim Online, 2011. április 5. 20:31

A Telenor új Klikk szolgáltatásával a hagyományos telefonnal rendelkezők számára is könnyen elérhetővé kívánja tenni az internetet. A Klikk szolgáltatásra regisztrálók az első három hónapban havidíj nélkül, 100 MB-os/hó adatcsomag mellett próbálhatják ki a világháló nyújtotta lehetőségeket. Az egyszerűbb használatot a mobilra optimalizált és gyors Opera Mini böngésző biztosítja.

Sokan nincsenek tisztában készülékük internetképességével, pedig telefonjuk alkalmas lenne arra, hogy a világhálóhoz csatlakozzon. Az új szolgáltatás elsősorban azoknak szól, akik még nem használtak mobilinternetet, mégis nyitottak az újdonságokra.

A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme a mobiltelefonra optimalizált, ingyenesen letölthető Opera Mini böngésző, amelyen hét olyan, az egyszerűbb használat érdekében előre beállított oldal is szerepel, amelyeket gyakrabban látogatnak a felhasználók. Közöttük található - a Telenor mobil oldala mellett - a Facebook, a Gmail, valamint több széles körben ismert híroldal is (Index, Startlap). Ezeken túl a felhasználó is beállíthatja kedvenc honlapjait.

Az Opera Mini, amely már több mint háromezer készüléktípusra érhető el, hazánkban is egyre kedveltebb a mobiltelefonon internetezők körében. Az Opera Mini adattömörítési technológiájával a weboldalakat a kisebb képernyőhöz igazítja, így jobb felhasználói élményt nyújt. Ráadásul akár hatszor gyorsabb egyes társainál, és kisebb adatforgalmat bonyolít, így rendkívül takarékos is. Ideális választás azok számára, akik még csak most ismerkednek a mobiltelefonon való böngészéssel.

A Klikk szolgáltatás számlás és kártyás előfizetéssel is igénybe vehető, kivéve a MobilKvartett, Menedzser, Internet, illetve djuice és Red Bull Mobile tarifacsomagokkal. A megrendeléshez egy a 1750-es számra küldött, díjmentes SMS szükséges. A három hónapos tesztidőszak letelte után a szolgáltatás havidíja bruttó 990 forint. A 100 MB-os belföldi keret felhasználását követően a forgalmi díj belföldön 0 forint, nincs túlszámlázás, csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti a szolgáltató.

További információ a Klikkről: http://www.telenor.hu/klikk

Kulcsszavak: Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36