Hamarosan érkeznek az új iPhone-ok a Vodafone-hoz

Czipperer Dia, 2013. szeptember 11. 11:28

A Vodafone Magyarország kiadott közleményében arról számol be, hogy hamarosan megkezdi Magyarországon az új iPhone 5S és iPhone 5C értékesítését. 

Tegnap debütált hivatalosan a két új iPhone modell a cupertinói sajtóeseményen. Bár egyelőre a debütáló országok között nem szerepel Magyarország, várhatóan a decemberi 100 ország között lesz kis hazánk is, kíváncsian várjuk, mikor szolgál több részlettel a Vodafone a készülékek értékesítését illetően.

 

 

Ahogy írják, a készülékek előfizetéses és feltöltő kártyás konstrukcióban is elérhetőek lesznek, beleértve a népszerű, korlátlan beszélgetést és SMS-ezést biztosító Vodafone Red szolgáltatáscsomagot is.

 

Ám ennél több részlettel egyelőre nem szolgálnak. Minden egyéb, az új iPhone 5S és iPhone 5C készülékre vonatkozó részletről a Vodafone a későbbiekben ad tájékoztatást. További információk az iPhone újdonságokról az Apple hivatalos oldalán található.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalakult a Xiaomi x Leica Optical Institute

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltelefon-gyártója, és a Leica Camera AG együtt jelentették be, hogy létrehozták a Xiaomi x Leica Optical Institute elnevezésű intézményt, amelyre az egész okostelefon iparág fejlődését meghatározó, mérföldkő jelentőségű fejleményként tekint a két vállalat. Az új szervezet elsősorban az optikai technológiák fejlesztésére koncentrál majd, különböző tudományos diszciplínák – többek között a digitális képalkotás és a mesterséges intelligenciára épülő technológiák – egyesítésével. 

2024. február 20. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40