BLI díjat nyert a Sharp multi funkciós készüléke

forrás: Prím Online, 2014. február 21. 16:45

A Buyers Laboratory LLC, az alapos laboratóriumi vizsgálatokra specializálódott független intézet újra elismerte egy Sharp termék minőségét, az MX-7040N multifunkciós készülék elnyerte a "Pick" díjat.

 

Díjazták az MX-7040N készülékét. Az elismerést az akár 70 oldal/percenkénti sebességre képes fejlett, A3-as, színes multifunkciós készülékek kategóriájában nyerte el a készülék. A Sharp terméke megbízhatósága és kiváló minőségű nyomatai miatt vívta ki a zsűri tetszését.

 

Az MX-7040N további előnyös tulajdonsága a szkennelés funkció. A folyamatos előnézet funkciónak köszönhetően lehetőség van megnézni, elforgatni, mozgatni, nagyítani és törölni a nyomtatott oldalakat. A készülék kétoldalas nyomtatási sebességét és érintőképernyőjének működését is kiemelték. A zsűri értékelte az ún. „szín törlés” funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy módosítsák a hátteret, vagy töröljenek űrlapokban és más dokumentumokban megtalálható különböző színes elemeket. A funkció rendkívül hasznos lehet dokumentumok OCR technikával történő gépi feldolgozása során.

 

A Sharp MX-7040N a legmagasabb maximális papírkapacitás, a legnagyobb alapkiépítésben elérhető memória és merevlemez kapacitás terén is lekőrözi versenytársait. A fényképek minősége is az elérhető legmagasabb minősítést kapta.

 

A zsűri a Sharp készülékének további egyedi funkcióit is értékelte. Az MX-7040N lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hálózathoz csatlakozzon, valamint biztosítja a feldolgozott dokumentumok védelmét. Ez a nagyméretű, 10 hüvelykes érintőképernyőnek és a legkorszerűbb adatvédelmi megoldásoknak köszönhető. A készülék rendelkezik egy közvetett toner tartállyal, így a festékkazettát akár nyomtatás közben is ki lehet cserélni. A felsorolt funkciók révén az MX-7040N lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és fennakadás nélkül kezelje a legfontosabb irodai feladatokat is.

 

A BLI "Pick" díja

 

A BLI "Pick" díját évente kétszer függetlenül ítélik oda azoknak a termékeknek elismerésül (számos különböző kategóriába sorolva), amelyek kiváló teljesítménye bebizonyosodott a BLI által elvégzett alapos laboratóriumi vizsgálatok során.

 

Aalapját egy sor szigorú, két hónapig tartó laboratóriumi vizsgálat képezi. Az értékelési folyamat tartalmaz egy többoldalú tartóssági vizsgálatot is, amelynek része az egyes készülékek gyártó által meghatározott maximális terhelhetőségi időszakának vizsgálata. A BLI által végzett tartóssági vizsgálat a maga nemében egyedülálló az irodai berendezések tesztelése terén.

 

Minden készüléket értékelnek az egyszerű használat, a kínált kellékanyagok, a teljesítmény és az érték szempontjából. Minden olyan termék, amely sikeresen teljesíti az Intézet laboratóriumi vizsgálatait, elnyeri az "ajánlott" vagy "nagyon ajánlott" BLI pecsétet, illetve a "Megbízhatósági igazolást", vagy a legjobb minőség igazolását: a "Pick" díjat. A BLI "Pick" díja igen tekintélyes: ha a termék kiválasztási folyamat során a fogyasztók és az informatikai igazgatók megbíznak a minősítésben, az egy igen jó jel.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő monitorát. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő kiemelkedő képminőségű és könnyen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak.

2022. június 27. 16:32

Az AGON by AOC bemutatja az új MiniLED ultraszéles gaming monitort

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON PRO AG344UXM 34" (86,4 cm) ultraszéles monitort, amely lélegzetelállító tulajdonságokkal rendelkezik: MiniLED háttérvilágítás, 1152 dimming zóna, szemet gyönyörködtető, magas szintű DisplayHDR 1000, 170 Hz képfrissítési sebesség, 1 ms GtG válaszidő a zökkenőmentes mozgásokért és magas, 3440x1440 UWQHD felbontás a fokozott élesség és részletgazdagság érdekében.

2022. június 17. 09:55

A Philips két új, 5MP webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkező monitort mutat be

A Philips monitors legújabb és jövőbemutató modelljei között az 5000 sorozat két új termékkel bővült, amelyek a munkaidőben és a szabadidőben is támogatják a felhasználókat: ezek a 27" (68,6 cm) 27E1N5600HE és a 24" (23,8" / 60,5 cm) 24E1N5300HE modellek.

2022. június 9. 11:16

Csúcssebesség és éles kép a profi e-sportolóknak

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor  és IT tartozék márkája – az új 68,58 cm-es (27”) AGON PRO AG274QS modellell, egy nagy sebességű, 300 Hz-es monitorral bővíti az AGON PRO portfóliót. A monitor gyors IPS panellel van ellátva, DisplayHDR 600 minősítéssel, 1 ms GtG válaszidővel és QHD felbontással rendelkezik, így tökéletesen megfelelő e-sport játékosok és rajongók, különösen az FPS, battle royale és hasonló pörgős játékok kedvelői számára.

2022. június 3. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24