Twitter: megnézhetjük, hányan látták tweetünket

Czipperer Dia, 2014. március 24. 13:40

A Twitter egy megoldással kísérletezik, mely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Ez eddig csak a hirdetők számára volt elérhető.

Egyelőre még csak teszteli a Twitter legújabb megoldását, amely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Minden egyes poszt alatt látszik majd egy szám, amely azt jelzi, összesen hány emberhez jutott el a mondanivalónk, kik voltak kíváncsiak rá.

 

Érdekes lehet majd szembesülni vele, valójában mennyire számít, vagy nem számít, mennyi követője van valakinek, milyen népszerűek az egyes tweetek. Elképzelhető, hogy egy kevesebb követővel rendelkező user esetén arányosan sokan olvassák az egyes posztokat, míg egy nagy követői bázissal bíró felhasználó tweetjeit pedig csak néhányan.

 

A Twitter nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, így azt sem lehet tudni, mik a végleges tervek. A The Verge tippadója, Lydia J. képekkel is szolgált arról, hogy a Twitter iOS kliensében a tweetjét hányan látták, amely, ahogy ő fogalmaz, szorongással tölti el.

 

 

Forrás: TheVerge.com

Kulcsszavak: mikroblog internet Twitter

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

20 éves jubileumát ünnepli a Budapest Design Week

Idén 20. alkalommal rendezik meg 2023. október 5. és 15. között a Budapest Design Weeket (BDW), amelyre jubileumi programsorozattal készül a Magyar Formatervezési Tanács. A fesztivál fókuszában a BDW elmúlt 20 évének legkiemelkedőbb szereplői, alkotásai és eseményei állnak, emellett számos izgalmas programmal, köztük kerekasztal-beszélgetésekkel, szakértői előadásokkal és neves hazai designvállalkozások bemutatásával ünnepelnek. A visszatekintés mellett kiemelt szerepet kap a jövőtervezés is.

2023. október 1. 11:49

Karrierváltás: 600 ezerhez közelít a junior informatikusok átlagbére

A recesszió ellenére is keresettek a hazai munkaerőpiacon az informatikusok: egy jellemzően 5-6 hónapos képzés után egy éven belül átlagosan havi bruttó 596 ezer forintot vihetnek haza azok, akik a karrierváltás mellett döntenek. 

2023. október 1. 10:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38