Twitter: megnézhetjük, hányan látták tweetünket

Czipperer Dia, 2014. március 24. 13:40

A Twitter egy megoldással kísérletezik, mely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Ez eddig csak a hirdetők számára volt elérhető.

Egyelőre még csak teszteli a Twitter legújabb megoldását, amely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Minden egyes poszt alatt látszik majd egy szám, amely azt jelzi, összesen hány emberhez jutott el a mondanivalónk, kik voltak kíváncsiak rá.

 

Érdekes lehet majd szembesülni vele, valójában mennyire számít, vagy nem számít, mennyi követője van valakinek, milyen népszerűek az egyes tweetek. Elképzelhető, hogy egy kevesebb követővel rendelkező user esetén arányosan sokan olvassák az egyes posztokat, míg egy nagy követői bázissal bíró felhasználó tweetjeit pedig csak néhányan.

 

A Twitter nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, így azt sem lehet tudni, mik a végleges tervek. A The Verge tippadója, Lydia J. képekkel is szolgált arról, hogy a Twitter iOS kliensében a tweetjét hányan látták, amely, ahogy ő fogalmaz, szorongással tölti el.

 

 

Forrás: TheVerge.com

Kulcsszavak: mikroblog internet Twitter

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR bejelentette új márkastratégiáját

A Honor nemzetközi technológiai márka ismertette új márkastratégiáját, melyet az idei évtől kezdődően már önálló vállalatként vezet be. A bejelentésen George Zhao, a Honor Device Co. Ltd. vezérigazgatója az új szlogenről is lerántotta a leplet. A vállalat célja, hogy innovatív, magas minőségű és megbízható termékeken keresztül ikonikus technológiai márkává váljon. Ezt az elhatározást erősíti a „Go Beyond” szlogen.

2021. január 23. 13:16

Az Alienware megacélozza gamereknek szánt gépeit

Az Alienware 2021-től együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak és a tervezőknek. Emellett a vállalat az év elején bemutatta legújabb játékosoknak szánt modelljeit.

2021. január 23. 10:21

Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a DIGI

A DIGI a régióban az elmúlt 10 év során fokozatosan végrehajtott technológiai beruházásokkal összhangban, előfizetői kényelmét és érdekeit szem előtt tartva a Szeged Plázában nyitotta meg legújabb üzletét.

2021. január 22. 16:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás