Bemutatkozott a HTC One M9

forrás: Prím Online, 2015. március 2. 12:29

Új modellel bővült a HTC mobilok sora. A HTC az idei Mobile World Congressen (MWC) mutatta be új zászlóshajó modelljét, a HTC One M9-et. A készülék magán hordozza elődei jellegzetességeit, de újdonságot is tartogat a felhasználóknak.

Lelepleződött az új HTC mobil. Cher Wang, a HTC elnöke szerint a One M9 különleges megoldásokkal segíti a felhasználót abban, hogy szorosabb kapcsolatba kerülhessen az őt körülvevő és érdeklő dolgokkal.

 

A HTC Themes elemzi a felhasználók kedvenc fotóit, aminek megfelelően alakítja az alkalmazások megjelenését, a színeket és a hátteret. A HTC Sense 7 újragondolt kezdőképernyővel jelentkezik, ami az aktuális helyszínnek megfelelő hasznos alkalmazásokat jeleníti meg. Akár otthoni, akár munkakörnyezetben használják, a készülék egy érintésre előhozza a legfontosabb szolgáltatásokat a testre szabható widgeten keresztül. A HTC BlinkFeed is megújult, a helyadatok felhasználásával még pontosabb, releváns híreket, információkat ajánl.


Az eszköz mindkét kamerája minőségi fotókat és videókat képes rögzíteni. A hátlapi kamera 20 MP-es, és egy zafír üveg védi a karcolásoktól. Videofelvétel készítésére 4K felbontásban is van lehetőség.

 

Az UltraPixellel érkező előlapi kamera kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló fotókat rögzít. Az expozíció-kompenzálónak és a 300%-kal több fényt elnyelő szenzornak köszönhetően éles, természetes hatású képeket készíthetünk fényviszonyoktól függetlenül.

 

A HTC Sense 7 EYE Experience szoftverrel együtt érkezik, amivel egyszerűen készíthetünk különleges önarcképeket, szelfiket, Az új eszközöknek köszönhetően többféleképpen szerkeszthetjük a fotókat, amikből a HTC Zoe alkalmazás automatikusan készít egy kisvideót. Az így készült videót megosztást követően barátaink, ismerőseink is szerkeszthetik.

 

A különböző helyeken és mappákban tárolt fotók közt egyszerűen böngészhetünk az új HTC One Galériában. Itt megtaláljuk a telefonon tárolt fotókat, a közösségi oldalakra feltöltött fotókat és a felhőben tárolt fotókat is. Minden egy helyen látható és dátum, hely, esemény, album alapján is kereshető. 


A HTC jellegzetes, két előlapi sztereó hangszórója ezúttal 5.1-es hangrendszerrel egészül ki. A Dolby Audio-val való együttműködésnek köszönhetően fejhallgató vagy külső hangszóró csatlakoztatása nélkül is lenyűgöző hangzásban lehet részünk. A 24 bites hangfelbontás a CD minőséget is felülmúlja. A készülék egyedi módon kombinálja a HTC BoomSoundot, a Dolby Audio sztereó hangzást és a Qualcomm Immersive Audio-t, kiváló hangminőséget biztosítva a multimédiás tartalmaknál.

 

A HTC Connect segítségével a készülék csatlakoztatható egy kompatibilis külső hangszóróhoz vagy tv-hez, de arra van lehetőség, hogy egy hangszórón egyszerre több készülék osztozhasson. Mindehhez a Qualcomm AllPlay biztosítja a probléma nélküli együttes csatlakozást. A telefon Peel Smart Remote-tal együtt érkezik, ami azonnali csatlakozást biztosít kedvenc sorozatainkhoz, filmjeinkhez, szokásaink elemzésén keresztül. A készülék így egyszerre működhet távirányítóként és interaktív műsorújságként.


A HTC One M9-hez számos kiegészítő is kapható lesz, úgy mint a HTC Dot View tok új kiadása. Ez elődjénél nagyobb szintű testreszabhatóságot biztosít az új funkciókon és színvariációkon keresztül. Az Instagram, Snapchat és Badoo értesítések is megjelennek a zárt tokon keresztül.

 

Emellett forgalomba kerül egy IP68 szabványnak megfelelő, vízálló telefontok (Active Case és Active Headset). A HTC One M9 két árnyalattal színezett ezüst és rózsaarany, valamint egyszínű ezüst színekben lesz elérhető Magyarországon.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05