LG 21:9 ívelt UltraWide Multi-Display monitor továbbfejlesztve

forrás: Prím Online, 2015. április 17. 14:46

Magyarországra érkezett a 34UC87M, az LG Electronics (LG) legújabb 21:9 képarányú, ívelt UltraWide Multi-Display monitora.

A vállalat a napokban tovább bővítetette UltraWide monitor kínálatát, a legújabb kijelző lenyűgöző és egyben rendkívül hatékony megoldást nyújt a párhuzamos megjelenítést igénylő munkavégzéshez, mint amilyen például a tőzsdei kereskedés. A 34UC87M modell lényegesen megnöveli az egyszerre megjeleníthető tartalmat, a felhasználók így egyetlen pillantással tekinthetnek át hatalmas adatmennyiséget. A 3440 x 1440 pixeles UQHD képernyő 2,4-szer több képpontot jelenít meg a hagyományos 16:9 képarányú, Full HD monitoroknál, ez az a többlet, amely korábban nem látott felhasználói élményt eredményez, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról.

 Az LG 34UC87M monitorának felülete egymagában elég nagy ahhoz, hogy kielégítse a párhuzamos megjelenítéssel járó munkavégzés igényeinek többségét, de ha még nagyobb felületre van szükség, akkor akár videofalszerű kialakítás is lehetséges több ilyen modell összeépítésével.

Az UQHD felbontással, valamint az sRGB-színtér 99 százalékát meghaladó lefedettséggel a színek és így a képek megjelenítése is kiemelkedő. Az IPS panel 300 cd/m2-es fényerősséggel és DisplayPort használata esetén 10 bites színmélységgel is dicsekedhet. A 178/178-as láthatósági szög az ívelt kialakítású CINEMA Screen kijelzőn még inkább magával ragadó nézői élményt kínál, a két darab, egyenként 7 wattos sztereó hangszóróból álló beépített MAXXAUDIO hangrendszer pedig a mozihangzás élményével is kiegészül.

A 34UC87M minden igényt kielégítő csatlakoztatási lehetőségeket kínál a DisplayPort, a HDMI és a USB 3.0 opciókkal, valamint lehetővé teszi a Thunderbolt 2 portok által kínált előnyök kihasználását is a Mac felhasználók számára is. A falra rögzíthetőség tovább növeli az igényeknek megfelelő munkaállomás kialakítási lehetőségeit.

Az újdonság már kapható hazánkban, ajánlott bruttó 339 000 forintos áron.
 

Kulcsszavak: monitor LG

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás