Vodafone: feltöltő kártyával is hazai áron roamingolhat Európában

forrás: Prím Online, 2015. május 3. 12:48

A Vodafone folytatja a roaming díjak megszüntetését és így május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai árakon használhatják telefonjukat az Európai Unió és több más európai ország területén – jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese.

Április elseje óta az új Vodafone Red EU csomagok ügyfelei az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban minden további költség nélkül pontosan ugyanúgy használhatják telefonjukat, mint itthon. 

 

A Red EU Roaming szolgáltatással egy időben a Vodafone bevezette Világ Napijegyet most pedig a feltöltő kártyát használó ügyfeleinek is lehetővé teszi, hogy a hazai árakon telefonáljanak az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban.

 

 

Hívás, SMS hazai áron

 

A Vodafone Magyarország által május elsejével bevezetett díjmentes „Európa hazai áron” opcióval a feltöltő kártyás ügyfelek is a hazai perc és SMS alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Az opcióval természetesen a hívásfogadás ingyenes ezekben az országokban.

 

Az ingyenes „Európa hazai áron” opciót egyszer kell megrendelni az ügyfélnek és lemondásig érvényes és természetesen az opció választásával a hívásfogadás is díjmentessé válik.

 

A szolgáltatás megrendelhető az online ügyfélszolgálaton, vagy SMS-ben a 1270-es számon a EUHAZAI üzenet elküldésével.

 

Adat forgalom napijeggyel

 

Az „Európa hazai áron” opció bevezetésével párhuzamosan a Vodafone a feltöltő kártyás ügyfelek számára bevezeti az „Európa adat napijegyet”, mellyel ügyfelei napi 100 MB adatforgalmi keretet kapnak napi 990Ft-ért. A keret a  megrendelés napján magyarországi idő szerint éjfélig használható fel, lemondani nem kell, éjfél után ugyanis automatikusan deaktiválódik. Az „„Európa adat napijegy” érvényes az  Európai Unió összes országában, továbbá Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és  Törökországban.

 

A napijegyet az Európa hazai áron opcióhoz hasonlóan az online ügyfélszolgálaton, vagy SMS –ben a 1270-es számon lehet megrendelni az „ ADATNAPI” üzenettel.

 

A Vodafone feltöltő kártyás ügyfelei természetesen egyszerre is igénybe vehetik az Európa hazai áron opciót és az Európa adat napijegyet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58