Multifunkciós fotónyomtatók a Canontól

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 19. 15:25

A Canon bemutatta otthoni nyomtató-kínálatába illeszkedő három új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatóját. A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 modellek ötvözik a modern felhőalapú és Wi-Fi funkciókat az új csúcsminőségű nyomtatási technológiákkal. 

Három új fotónyomtatóval rukkolt elő a Canon. mindegyik modell könnyű csatlakoztathatósággal és egyszerű nyomtatási képességekkel rendelkezik.

 

A nyomtatási, másolási és szkennelési funkciót is kínáló új modellek könnyedén használhatók több alkalmazással és felhőalapú szolgáltatással, és most már kompatibilisek az Instagrammal és a Slideshare-rel is, így még több közösségi hálózatból, illetve üzleti szolgáltatásból is közvetlenül lehet nyomtatni. A PIXMA Cloud Link segítségével a felhasználók közvetlenül a nyomtató érintőképernyőjéről is hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, s ezzel szükségtelenné válik a számítógép vagy egy külön csatlakoztatott eszköz használata.

 

A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 egyszerűbbé teszi  a felhőalapú szolgáltatásokhoz – köztük a GoogleDrive-hoz, a Dropboxhoz, az Evernote-hoz és a OneDrive-hoz – való hozzáférést, és az azokból történő közvetlen nyomtatást, valamint a szkennelt dokumentumoknak és fotóknak a feltöltését a Microsoft OneNote-ba. 

 

PIXMA MG5750


Mindhárom nyomtató a Canon PIXMA Cloud Link Scan és Remote Print funkcióit használja, amelyek lehetővé teszik, hogy a dokumentumokat és fotókat az egyik nyomtatón szkenneljék be, és egy másik, teljesen máshol elhelyezett nyomtatón nyomtassák ki. Ráadásul a környezettudatos háztartások még energiafelhasználásukat is csökkenthetik az Auto Power On/Off funkciónak köszönhetően, amely akkor kapcsol be, amikor felhőalapú szolgáltatásból küldenek nyomtatott anyagokat.

 

Az integrált Wi-Fi Direct funkciónak köszönhetően nincs szükség internet csatlakozásra és jelszó megadására. Az MG7750 be épített NFC technológia pedig lehetővé teszi, hogy a Canon PRINT alkalmazáson keresztül a felhasználók egy pillanat alatt nyomtassanak és szkenneljenek, amihez mindössze hozzá kell érinteniük az NFC-képes okos készüléküket a nyomtatóhoz.

 

A PIXMA MG7550-et felváltó új prémium kategóriás multifunkciós, hat tintapatronos MG7750 kis méretű, keskeny és elegáns kialakítású. A 8,8 cm-es érintőképernyőnek és a Canon egyedi Intelligent Touch System felhasználói felületének köszönhetően a vásárlók számára nem jelenthet gondot a fotónyomtató funkcióinak használata és a beállítások kezelése. A hat különálló tintapatron révén az MG7750 nagy, akár 9600 dpi-s felbontásban is képes nyomtatni, egyenletes átmenetekkel, még fekete-fehérben is.

 

PIXMA MG6850


A PIXMA MG6650-et és MG5650-et felváltó öt tintapatronos MG6850 és MG5750 is biztosítja a felhőalapú nyomtatást az okos készülékekhez és Wi-Fi-képes fényképezőgépekhez való csatlakozást és az azokról történő nyomtatást is.

 

A továbbfejlesztett tintáknak köszönhetően mindhárom új készülék jobb fekete és piros színeket produkál a kinyomtatott fényképeken, valamint a magenta színskála is szélesebb lett a fényes fotópapírokon. Dokumentumnyomtatás esetén pedig a pigmentfekete kombinált használata még élesebb szöveget eredményez.

 

Mindhárom új PIXMA nyomtató támogatja az opcionális XL tintapatronokat, amelyekkel a felhasználók alacsonyabb áron többet nyomtathatnak.

 
Kulcsszavak: fotónyomtató Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

2019. október 28. 11:40

Versenyszintű képernyőt mutatott be az AOC

A képernyő specialista AOC bemutatja a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG273QX modellt, az AGON terméksorozat 3. generációjának legújabb versenyszintű képviselőjét. A lövész-, MOBA és arcade játékosok által áhított funkciók átfogó csomagját tartalmazó termék mind sebesség, mind képminőség szempontjából meg fog felelni a rajongóknak. 

2019. október 24. 11:33

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

2019. október 17. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás