Dell SonicWALL TZ: nagyobb biztonságú és teljesítményű Dell tűzfalak

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 25. 11:11

A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.

Az új TZ sorozatba tartozó tűzfalak a hálózatba érkező és onnan kimenő forgalom vizsgálatával és a hálózati fenyegetések eltávolításával biztosítják a vezeték nélküli hálózatok védelmét. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) segítségével az új megoldások gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről, miközben megóvják a hálózatot a vezeték nélküli behatolási kísérletektől.

 Az új Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli sorozat előnyei:

·    Kivételes biztonság, amely rendkívül hatékony kártevőellenes és a behatolásokat megelőző, már bizonyított architektúrájával megvédi a hálózatot a legújabb típusú kifinomult fenyegetésektől. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) minden típusú forgalom, így az SSL-titkosítású kapcsolatok esetén is magasabb szintű védelmet biztosít.

·    Mélyreható csomagvizsgálat, amely behatolás-megelőző, SSL-visszafejtési és -vizsgálati, alkalmazásvezérlési és tartalomszűrési technológiák egész sorát használja fel a forgalom megtisztítására. Olyan megoldásokat, amelyek széles körű védelmet biztosítanak a nem engedélyezett behatolások, rosszindulatú webhelyek és rejtett kártevők ellen. A Dell SonicWALL TZ600 67 százalékkal gyorsabb DPI-teljesítményt biztosít a Fortinet FG-100D tűzfalnál1.

·    Rugalmasság és méretezhetőség, hogy bárhol biztosítható legyen a biztonságos és nagy sebességű 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat. Az integrált vezeték nélküli kapcsolatot használhatják azok, akik a tűzfal közelében dolgoznak. Emellett nagyobb telepítéseknél több külső Dell SonicPoint vezeték nélküli hozzáférési pont is kiépíthető a vezeték nélküli LAN-hoz kapcsolódó felhasználók és eszközök számának igény szerinti növeléséhez.

·    Fájlok vizsgálata vonalsebességen a fájlméret korlátozása nélkül.
A Dell vezeték nélküli megoldásai a legújabb technológiák és az új 802.11ac szabvány alkalmazásával biztosítják a konkurens 802.11n technológiára jellemző sebesség mintegy háromszorosát. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli kapcsolat láthatatlanná váljon a felhasználók számára, mivel nem kell többé fájlok letöltésére várakozniuk. 

·    Kiemelkedően alacsony teljes birtoklási költség és felhasználóbarát grafikus felhasználói felülettel együtt a telepítés és a felügyelet leegyszerűsítésével csökkenti a kiadások mértékét.

 Elérhetőség


·    A Dell SonicWALL TZ300 Wireless-AC, TZ400 Wireless-AC és TZ500 Wireless-AC már elérhető, a SOHO Wireless-N bevezetésére pedig augusztusban kerül sor.
·    A Dell SonicPoints vezeték nélküli hozzáférési pontok már elérhetők.
 

Kulcsszavak: security tűzfal Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Kingston új, 1 TB-os SD-kártyájára már többezer kép és videó ráfér

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a Canvas React Plus V60 SD-kártyát. Az új modell a felsőkategóriás UHS-II teljesítményű Canvas React memóriakártya-családot bővíti. A profi fotósok és a költségtudatos, kezdő kreatívok számára egyaránt ideális megoldást jelentő kártya akár 280 MB/s* sebességet és 1 TB** tárhelyet kínál, amellyel megváltoztatja a digitális portfóliók rögzítésének és tárolásának módját.

2024. február 27. 17:34

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30