Dell SonicWALL TZ: nagyobb biztonságú és teljesítményű Dell tűzfalak

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 25. 11:11

A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.

Az új TZ sorozatba tartozó tűzfalak a hálózatba érkező és onnan kimenő forgalom vizsgálatával és a hálózati fenyegetések eltávolításával biztosítják a vezeték nélküli hálózatok védelmét. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) segítségével az új megoldások gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről, miközben megóvják a hálózatot a vezeték nélküli behatolási kísérletektől.

 Az új Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli sorozat előnyei:

·    Kivételes biztonság, amely rendkívül hatékony kártevőellenes és a behatolásokat megelőző, már bizonyított architektúrájával megvédi a hálózatot a legújabb típusú kifinomult fenyegetésektől. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) minden típusú forgalom, így az SSL-titkosítású kapcsolatok esetén is magasabb szintű védelmet biztosít.

·    Mélyreható csomagvizsgálat, amely behatolás-megelőző, SSL-visszafejtési és -vizsgálati, alkalmazásvezérlési és tartalomszűrési technológiák egész sorát használja fel a forgalom megtisztítására. Olyan megoldásokat, amelyek széles körű védelmet biztosítanak a nem engedélyezett behatolások, rosszindulatú webhelyek és rejtett kártevők ellen. A Dell SonicWALL TZ600 67 százalékkal gyorsabb DPI-teljesítményt biztosít a Fortinet FG-100D tűzfalnál1.

·    Rugalmasság és méretezhetőség, hogy bárhol biztosítható legyen a biztonságos és nagy sebességű 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat. Az integrált vezeték nélküli kapcsolatot használhatják azok, akik a tűzfal közelében dolgoznak. Emellett nagyobb telepítéseknél több külső Dell SonicPoint vezeték nélküli hozzáférési pont is kiépíthető a vezeték nélküli LAN-hoz kapcsolódó felhasználók és eszközök számának igény szerinti növeléséhez.

·    Fájlok vizsgálata vonalsebességen a fájlméret korlátozása nélkül.
A Dell vezeték nélküli megoldásai a legújabb technológiák és az új 802.11ac szabvány alkalmazásával biztosítják a konkurens 802.11n technológiára jellemző sebesség mintegy háromszorosát. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli kapcsolat láthatatlanná váljon a felhasználók számára, mivel nem kell többé fájlok letöltésére várakozniuk. 

·    Kiemelkedően alacsony teljes birtoklási költség és felhasználóbarát grafikus felhasználói felülettel együtt a telepítés és a felügyelet leegyszerűsítésével csökkenti a kiadások mértékét.

 Elérhetőség


·    A Dell SonicWALL TZ300 Wireless-AC, TZ400 Wireless-AC és TZ500 Wireless-AC már elérhető, a SOHO Wireless-N bevezetésére pedig augusztusban kerül sor.
·    A Dell SonicPoints vezeték nélküli hozzáférési pontok már elérhetők.
 

Kulcsszavak: security tűzfal Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04