Új Samsung üzleti kijelzők az IFA 2015 szakkiállításon

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 28. 16:44

Az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung Electronics az innovatív SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait, amelyek bármilyen üzleti és kiskereskedelmi környezetben képesek arra, hogy hatékonyan ragadják meg a közönség figyelmét.

A jövő boltjai


Az IFA 2015 szakkiállításon lehetőség lesz betekinteni a jövő üzleteibe, amelyek informatív, az interaktivitást is lehetővé tevő kijelző technológiákkal lesznek felszerelve. A Samsung kiskereskedelmi célokra szabott kijelzői kényelmes, jól informált és személyre szabott vásárlási élményt biztosítanak. Ezt a célt olyan innovációk szolgálják, mint a mozgást és vásárlói érdeklődését érzékelő technológiák, amelyek célzott hirdetési tartalmakat közvetítenek az áruházban járkáló vásárlóknak, vagy mint a virtuális próbafülkék és tükör kijelzők, amelyek vizuális megjelenítéssel, és a kiegészítők interaktív katalógusával segítenek választani a ruhák közül.

 

A Samsung bemutatja az átlátszó OLED kijelzőjét is, amely kiváló belsőépítészeti megoldásokat kínál a üzlethelységekben azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje (150 cd/m2), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45%) és a kiváló minőségű képmegjelenítése segít megragadni a vásárlók figyelmét, növelve a promóciós és más információs tartalmak célba juttatásának hatékonyságát.

 

 

Elbűvölő LED kijelzők


A vállalati, kereskedelmi, sport és szórakoztatóipari felhasználók, valamint a közlekedési szolgáltatatók növekvő igényeinek kielégítésére a Samsung nagyméretű LED kijelzői kiváló képminőséget, nagyobb tartósságot és megbízható technikai támogatást kínálnak.

 

A Samsung beltéri LED Signage kijelzői, amelyek 2015 szeptemberétől 1,5mm és 2,5mm pixeltávolságú változatokban lesznek elérhetőek Európában mélyebb kontrasztot és életszerű képminőséget biztosítanak.

 

A LED kijelzők szigorú gyári és helyszíni kalibráción esnek át, garantálva a folytonos és pontos megjelenítést még szélsőséges időjárási körülmények mellett is. A Samsung LED Signage kijelzői négyszögletes és ívelt verzióban is elérhetőek, így a vállalkozások a márkájuknak és a szükségleteiknek legjobban megfelelő kijelzőt tudják megtervezni és telepíteni.

 


Promóciós célok és szórakoztatás - minden egy képernyőn

 

A digitális tartalommegosztó rendszereket, a magas képminőséget, illetve az élő televíziózás magával ragadó élményét egyesítő Samsung SMART Signage tévék (SSTV) RHE szériája új távlatokat nyit a tartalmak megosztásában a kis- és középvállalkozások, vagy akár a mikrovállalkozások számára is. A 48 és 55 colos méretben elérhető SSTV RHE modellekkel informatív, ugyanakkor szórakoztató, egyedi szöveges-, képes- vagy videotartalmak, hirdetések, valós időben közvetített adások hozhatók létre, amelyek azonnal ki is helyezhetőek a képernyőre.

 

Az SSTV RHE-ben helyett kapott a Samsung MagicInfo Express Content Creator 2 tartalommenedzsment szoftvere is, amelynek segítségével a cégek a hagyományos print és a statikus felületekhez képest egyszerűen és kisebb költségráfordítással tervezhetik, időzíthetik, valamit frissíthetik promócióikat egyéni igényeiknek megfelelően.

 

 

Ergonomikus, üzleti felhasználású monitorok


A Samsung vállalati célra kifejlesztett SMART Signage monitorai kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, amely hozzájárul a munka hatékonyságának növeléséhez is. Az eszközök integrált, sokoldalú megoldást nyújtanak a hagyományos, sokszor bonyolult és csak költségesen üzemeltethető kijelzők helyett.

 

·         SE790C és SE650C ívelt monitorok – A emberi szem természetes görbületet követő ívelt Samsung monitorok minimalizálják a szem elfáradását okozó torzítást és visszaverődést. Az állítható magasságú állvánnyal rendelkező, széles betekintési szöget biztosító monitorok az egyéni felhasználói igényekre szabhatók, és lehetővé teszik, hogy hosszabb időn keresztül is kényelmesen nézzük a képernyőt, ezzel is fokozva a produktivitást.

·         SE370 monitor vezeték nélküli töltővel – A nemrégiben bemutatott, Európában 2015 szeptemberétől elérhető monitor a világ első, integrált vezeték nélküli töltővel felszerelt monitorja. Az SE370 monitor egyetlen vezeték nélküli töltőfelületbe integrálja a töltő csatlakozókat, eltűntetve a kábelek okozta rendetlenséget az íróasztalokról.

 

Kulcsszavak: kijelző monitor Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39