A Samsung monitorjai megfelelnek az összes TCO követelménynek

forrás: Prím Online, 2015. november 18. 08:20

A TCO Certified Display 7.0 tanúsítványt kapták meg a Samsung professzionális monitorjai, az SE200, SE450, SE650, UE850 és UD970 modellek.

A TCO Development New Generation TCO Certified tanúsítványát kapta meg a Samsung több monitora is. A hetedik generációs TCO Certified program keretében olyan termékeket tüntetnek ki, amelyek maradéktalanul megfelelnek a kivételesen környezetbarát tervezés és a társadalmilag felelős gyártás kritériumrendszerének.

 

A lakossági és üzleti célú technológiák terén, nyolc különböző kategóriában átadott bizonyítvány tanúsítja, hogy a termékek gyártása, használata és újrahasznosítása a környezeti, társadalmi és gazdasági felelősség szem előtt tartásával történik. A TCO Certified minősítés célja, hogy keretet és független tanúsítványrendszert biztosítson az olyan viszonteladók számára, akik a fenntartható technológiák iránt támasztott növekvő vásárlói igényeknek kívánnak megfelelni.  

 

Szigorú tesztek sorozatát követően a TCO Development megállapította, hogy a Samsung 2015-ös professzionális monitorcsaládja megfelel az összes TCO követelménynek. Minden tesztelt Samsung monitor 30%-a újrahasznosított alapanyagból készült, amely a legmagasabb érték az iparágban. Az új üzleti felhasználású kijelzők áramköreit és egyéb alkatrészeit (a kábelek kivételével) PVC felhasználása nélkül állították elő, így nem bocsátanak ki környezetre káros anyagokat. Mindezen felül az SE450 és az SE650 monitorokba külön ECO Power Off funkciót is beépítettek, amely kikapcsolt üzemmódban 0.00W fogyasztást tesz lehetővé.

UE850


A fenntarthatósági tanúsítvány részeként, a TCO Certified program azokat a technológiákat is elismeri, amelyek hozzájárulnak az ergonomikusabb és biztonságosabb munkakörnyezethez. A Samsung 2015-ös professzionális monitorai univerzálisan felhasználóbarát kialakításukkal ezeknek a feltételeknek is maradéktalanul megfelelnek. Ezen tulajdonságok közé tartozik az állítható magasságú állvány, valamint a tengely körüli forgathatóságot és döntést biztosító kialakítás, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kényelmüket legjobban szolgáló szögben és magasságban használják a monitorjukat. A különálló, VESA szabványnak megfelelő falra szerelhető tartó rész tovább fokozza a kijelző stabilitását.  

 

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG bemutatja legújabb, továbbfejlesztett Ultra szériás monitorait

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a prémium monitorok piacán új, a 2021-es CES kiállításon debütáló Ultra monitoraival. A gamerek, digitális művészek és professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva a legújabb UltraGear, UltraWide és UltraFine szériás kijelzők magas szintű hatékonyságot és szórakozási élményt kínálnak, így otthoni és irodai használatra is tökéletesek.

2021. január 16. 18:15

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén. A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGear gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

2021. január 16. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás