Siker borítékolva

forrás: Prím Online, 2017. december 11. 16:41

Kreatív borítéknyomtatás gyorsan és kifizetődően? Mostantól bárkinek elérhető! Az OKI Europe új Pro9 Borítéknyomtató Rendszere (Envelope Print System) a kisebb gyorsnyomdák és a nagyobb nyomdaipari szaküzletek számára egyaránt lehetővé teszi, hogy előnyükre fordítsák a direkt marketing aktuális trendjeit. 

A rendszer a borítéknyomtatás mellett új lehetőségek tárházát nyitja meg a nyomtatott meghívók és más magas minőséget megkövetelő, postai úton kézbesített termékek esetében is.

 

Az OKI Pro9-es Graphic Art nyomtatósorozatával rendelkező felhasználók az új Borítéknyomtató Rendszernek köszönhetően két okból is könnyedén kitűnhetnek a tömegből. Először is, az új rendszerrel kevesebb időbe telik egy változó adatokkal ellátott boríték kisebb sorozatának kinyomtatása, mint amennyit egyébként a nyomólemez előállítása és a nyomat előkészítése venne igénybe. Ráadásul üzembe helyezési költségekkel sem kell számolni. Ezen túlmenően a Pro9542 Borítéknyomtató Rendszerrel ragyogó fehér és feltűnően élénk színekkel nyomtathatunk színes borítékokra is a garantáltan szembetűnő eredményekért.

 


“Annak ellenére, hogy az eDM kampányok egyre nagyobb teret hódítanak a direkt marketingben, a fogyasztók a postai úton kézbesített leveleket még mindig sokkal személyesebbnek és megbízhatóbbnak találják. A Direct Marketing Association kutatása szerint az online promóciók egyre növekvő száma ellenére a direkt postai üzenetek hatása még mindig felülmúlja az e-mailekét. A kutatás kimutatta, hogy a címzettek mindössze 44%-a tudta csak felidézni a konkrét márkát az e-mail kampányt követően, míg ez az arány 75% volt a direkt üzenet esetében.” – nyilatkozta Shun Mochizuki, az OKI Europe Ltd. kis formátumú nyomtatókra szakosodott részlegének senior marketing menedzsere.

 

„Bár az e-mailezés kényelmessége miatt a vállalkozások 51%-a vegyes kampányokat folytat, jól látható az igény a rövidebb, ám annál hatásosabb, figyelemfelkeltő direkt üzenet promóciókra is. A Pro9-es egyedülálló képessége a színes és fehér nyomtatásra egyaránt, valamint a Pro9542 esetében a fehér alapra egy lépésben történő színes nyomtatás mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szolgáltatók számára biztosítja, hogy ajánlatuk versenytársaikétól feltűnően különbözhessen.”

 

 

Az OKI Borítéknyomtató Rendszere továbbá egy, az OKI által tervezett speciális borítékadagolót és szállítószalagot is tartalmaz, hogy a produktivitás még nagyobb lendületet vegyen. A könnyű beüzemelést és a hordozók sokféleségét szem előtt tartva a rendszerhez tartozik egy boríték beégető egység is, ami kiküszöböli az esetleges gyűrődéseket, és egységes nyomtatást biztosít a megjelenési lehetőségek nagy választékában. Borítéktípusok széles skálájára nyomtathatunk (a C7-es mérettől kezdve egész a 13-as és 15-ös méretig), az elkészült borítékokat pedig lenyűgöző gyorsasággal kapjuk kézhez (500 DL boríték kinyomtatása kb. 12 percet vesz igénybe).

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fullon pörög a Kingston új KC600 SSD-je

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta az asztali PC és notebook-feladatokhoz tervezett, 2,5″-os KC600 SSD-t, amely teljes kapacitás-kihasználtsággal növeli a számítógépek teljesítményét. A KC600 meghajtót gyors reagálásra optimalizálták, rendkívüli indulási, betöltési és átviteli sebességgel. Komplett biztonsági csomaggal, azon belül 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítással, TCG Opal 2.0 és eDrive megoldásokkal védi a felhasználói adatokat. 

2019. október 22. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás