Elérhető áron kínál prémium élményt a Samsung Galaxy A52s 5G

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 3. 12:58

Továbbfejlesztett hardverrel, kiemelkedő teljesítménnyel és a Samsungtól megszokott sokoldalú kamerarendszerrel érkezik a Galaxy A sorozat legújabb tagja, a Galaxy A52s 5G okostelefon. 

Az 5G technológiát és a vállalat innovatív megoldásait a felhasználók széles köréhez eljuttató mobilban megtalálhatók az A52 készülékek legkedveltebb funkciói, így kiválóan alkalmas játékra, fotózásra vagy tartalomfogyasztásra. A hardveres fejlesztéseknek és a nagyméretű akkumulátornak köszönhetően a Galaxy A52s 5G akár két teljes napon keresztül képes lehet megbízható teljesítményt nyújtani. 

 

Az egyedi funkciókkal és okos megoldásokkal érkező Galaxy A52s 5G különleges emlékekké változtatja a hétköznapi pillanatokat. A nagy teljesítményű processzorral és újgenerációs 5G lehetőségekkel érkező készülékkel gyorsabban elvégezhetők a napi feladatok és bőven marad erőforrás a kikapcsolódásra is. A 120 Hz-es Infinity-O, határtalan kijelzőnek és a fejlett négykamerás rendszernek köszönhetően a felhasználók nagyszerű minőségben élvezhetik kedvenc tartalmaikat és ők maguk is lenyűgöző formában örökíthetik meg az örömteli pillanatokat. Legyen nappal vagy éjszaka, eső vagy napsütés, 4500mAh-es akkumulátorral és az IP67 por- és vízállósággal a telefon mindig készen áll a használatra. Az A52s 5G stílusos kialakítással, négy látványos árnyalatban, Király fekete, Király fehér, Király lila és Király menta színekben kerül az üzletekbe.   

 

 

Kamera a szabad alkotáshoz, 120 Hz-es kijelző és hatalmas akkumulátor 

A Galaxy A52s 5G készülékekben a Samsung legújabb technológiái jelennek meg, amelyekkel a felhasználók új szintre emelhetik a mobilélményt. A telefonokban bemutatkozó izgalmas újításokkal még változatosabb tartalmak készíthetők és oszthatók meg.

•  Fejlett négykamerás rendszer – A sokoldalú négykamerás rendszerrel a fotózás újra szintet léphet. A Galaxy A52s 5G 64 MP Főkamerája optikai képstabilizálással (OIS) érkezik, az ultraszéles, teleobjektív- és makrókamerákkal pedig számos egyedi beállítás közül választhatnak a felhasználók, a 32 MP Előlapi kamerával pedig látványos szelfik készíthetők.

•  Továbbfejlesztett processzor – A Galaxy A52s 5G a Qualcomm továbbfejlesztett processzorával, akár 40 százalékkal magasabb teljesítményre képes. 

•  Kényelmes kikapcsolódás – Az MI alapú Game Booster funkciónak köszönhetően az új modellel különleges élmény a játék. A Frame Booster virtuális képeket illeszt az egyes képkockák közé, így a mozgás folytonosabb lesz a kijelzőn, a játékélmény pedig egészen egyedivé válik. A kiemelkedő, 4500 mAh kapacitású akkumulátornak és a 25 wattos szupergyors töltésnek köszönhetően pedig még több idő jut majd a játékra. 

•  Lenyűgöző kijelző – A Galaxy A52s 5G Infinity-O, határtalan kijelzőjén a tartalmak kiváló minőségben jelennek meg, így a magával ragadó, 6,5 colos Super AMOLED képernyőn a felhasználók bármikor elindíthatják kedvenc filmjeiket. A kijelző kiválóan alkalmas böngészésre és játékra egyaránt, hiszen a 120 Hz-es frissítési rátának köszönhetően a megjelenítés még simább és akadozásmentes. 

 

„A Galaxy A52s olyan funkciókat kínál a felhasználóknak, amelyek már a Galaxy A52 esetében is népszerűek voltak, mindezt magasabb teljesítménnyel és hosszú üzemidővel. Ahogy a Galaxy A széria egészét, az új modellt is úgy alkottuk meg, hogy a legjobb Galaxy fejlesztések a lehető legtöbb emberhez eljuthassanak – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy A52s olyan sokoldalú és prémium megoldásokat felvonultató okosmobil, amely sokak számára jelent majd megbízható társat a mindennapokban.”

 

Elérhetőség

A Galaxy A52s 5G sorozat tagjai Király lila, Király fekete, Király fehér és Király menta árnyalatokban érkeznek. A készülékek Magyarországon szeptember 1-től érhetők el. A Galaxy A52s 5G 169,990 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. 

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05