Roadshow-val ünnepel a FreeDee

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 15. 11:21

Az idén 10. születésnapját ünneplő FreeDee Kft. októberben négy városban szervez szakmai napokat, hogy választ adjon a helyi mérnökök, tervezők és cégvezetők 3D technológiákkal kapcsolatos kérdéseire. Az ipari alkalmazásra fókuszáló szakmai délelőttökön a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Szeretné látni, hogyan segítheti a 3D nyomtatás és 3D szkennelés az Ön fejlesztési és gyártási folyamatait? Szeretné látni működés közben a legnépszerűbb eszközöket? Kíváncsi melyik technológia biztosítaná a leggyorsabb megtérülést az Ön területén?

 

A 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazásával 2012 óta foglalkozó FreeDee Kft. októberben ünnepli 10. születésnapját, amelynek alkalmából egy gyakorlatias, 10 év tapasztalatára építő programsorozattal készül. Az országjáró szakmai roadshow célja a 3D technológiák ipari alkalmazási területeinek bemutatása azon szakemberek számára, akik még keresik a 3D nyomtatás és 3D szkennelés helyét a saját munkafolyamataikban, beruházás előtt állnak vagy meglévő gépparkjuk kihasználtságát szeretnék bővíteni. Mivel nincsen születésnap ajándék nélkül, az érdekfeszítő programon túl a résztvevők további izgalomra is számíthatnak: a képviselt cégek közül egyet a FreeDee megajándékoz egy Ultimaker S3 kétfejes FFF nyomtatóval!

 

 

A FreeDee specialistái négy városba, Győrbe, Kecskemétre, Debrecenbe és Budapestre látogatnak el, hogy rendszerezve mutassák be a 3D nyomtatók és 3D szkennerek működését és a legnagyobb értéket képviselő felhasználási területeiket. A szakmai délelőttök programja mind a négy helyszínen hasonló, mégis személyre szabott lesz azáltal, hogy a FreeDee minden alkalomra meghívja egy regionális partnerét is, aki személyesen számol be a 3D technológiákkal elért eredményeiről. 

 

 

Az ipari tervezés és gyártás területére fókuszáló példák mellett a résztvevők gyakorlati munkafolyamat-bemutatóra is számíthatnak. Többek között olyan csúcstechnológiás berendezések is bemutatásra kerülnek, mint az Artec Leo kézi 3D szkenner vagy a Markforged különleges kompozit technológiája. Az Artec Leo kézi 3D szkenner jelenleg az egyetlen teljesen vezetéknélküli eszköz a piacon, amely teljesítményét a gyártó 2022-es fejlesztései még magasabb szintre emelték. Az új Artec Leo már hitelesített pontosságot, még gyorsabb adatrögzítést, nagyobb felbontást és a korábbinál is élénkebb textúrát kínál a felhasználóknak. A Markforged legfrissebb újdonsága, hogy legújabb gépükkel, az FX20-szal már ULTEM 9085 Filament mátrix anyaggal is képes kombinálni a gyártó által kifejlesztett folyamatos szálerősítés technológiáját, ezáltal minden eddiginél erősebb alkatrészek gyártására képes.

 

 

A FreeDee jubileumi roadshow-ján való részvételt a gyártás, fejlesztés, tervezés vagy szerszámozás területről érkező ipari szakembereknek, mérnököknek, cég- és csapatvezetőknek ajánljuk.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A kiberbűnözők célpontjainak közel 43 százalékát kkv-k teszik ki

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

2024. február 20. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40