A Fujitsu piacra lép a profik tökéletes mobil munkaállomásával

forrás: Prím Online, 2023. április 2. 13:15

A Fujitsu bemutatta a páratlan teljesítményt, sokoldalúságot és gyorsított munkafolyamatokat igénylő professzionális felhasználóknak szánt CELSIUS H7613 munkaállomást. Az új modell 10 mm-rel vékonyabb és 500 grammal könnyebb elődjénél, ugyanakkor akár 400%-kal nagyobb teljesítmény elérésére képes az olyan fejlett grafikus alkalmazások futtatásakor, mint a Catia, a Siemens, a Creo és a rendering szoftverek.

A legmagasabb kategóriájú NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU-val ellátott felső kategóriás Fujitsu munkaállomás képes a valós idejű, szupernagy felbontású 8K videók lejátszására. Gyorsított rendereléssel, mesterséges intelligenciával és számításokkal támogatja a valós idejű sugárkövetést, a szimulációt, a mesterséges intelligencia betanítását, az MI-következtetéseket és a virtuálisvalóság-feladatokat.

 

A felső kategóriás grafikus alkalmazások felhasználóinak rendkívül sokoldalú kijelzőkre van szükségük. Erre reagálva a CELSIUS H7613 az Adobe RGB és HDR beállításokat is támogató, 16 hüvelykes 4K felbontású képernyővel dolgozik. Zökkenőmentes 5G-kapcsolatot biztosít, így felhasználója bárhol és bármikor villámgyorsan online hozzáférhet az adatokhoz. Az új CELSIUS modellel az utazás nemcsak produktív, hanem szórakoztató is egyben, hiszen mindössze négy másodperc alatt képes letölteni egy teljes Netflix-évadot.

 

Az új munkaállomás biztonság terén sem ismer kompromisszumot: különböző biometrikus hitelesítési módszereket támogat, köztük a Windows Hellót, az ujjlenyomat-érzékelőt és a Fujitsu PalmSecure biztonsági megoldást. Ezek segítségével a feloldás könnyedén és gond nélkül elvégezhető, az adatok pedig mindig védve vannak. 

 

A Fujitsu Service Door egyszerűsíti a rendszer frissítését és javítását, stresszmentes alkatrészcserét és gyors javítást tesz lehetővé. Az ajtó kinyitása után csak egy csavart kell eltávolítani a memória, a tároló vagy az akkumulátor cseréjéhez, ami biztosítja az új CELSIUS hosszú élettartamát.

 

Ár és piaci bevezetés

 

A Fujitsu CELSIUS H7613 mobil munkaállomás júniustól rendelhető. 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07