A sikerlistát már itthon is self-publishing könyv vezeti

Kerekes Pál, 2013. március 30. 08:09

Tegnap óta Oravecz Nóra „Tejszínhab nélkül. Nem csak szingliknek” című kisregénye vezeti a Bookline Top 10 e-könyv lajstromát. Az e-történetekre Magyarországon elfogadott népszerűségi mutató további helyein ismert hazai és világnyelvi best-seller írók sorakoznak.

A Tejszínhab nélkül self-publishing könyv. Tehát nem kiadó által bekért vagy elfogadott mű, maga a szerző töltötte fel az erre szakosodott portálra, a Publio független könyvkiadást nyújtó rendszerére.

Világszerte töretlen az ön-menedzselésű könyvek sikere. Rendszeresen az amerikai sikerlista első tíz helyéből két-három könyv független szerző (indie author) műve. Úgy tűnik, most Magyarországra is megérkezett a könyv ön-menedzselési hullám.

Oravecz Nóra könyvének olvasottsága és kereskedelmi sikeressége köthető egy új szerzői magatartásforma kialakulásához is. A szerző - régiesen szólva – a mű befejezésekor nem teszi le a tollat, sőt, csak most kezdi el igazán használni. Sokszor, sok alkalommal. Ugyanis belekezd a könyv népszerűsítésébe a rendelkezésre álló internetes felületeken. Néhány mondatos posztokkal napi szinten folytatja a könyvet, kommenteli a mű további útját. Oracecz Nóra blogját tienötezer olvasónál többen lájkolták már le. Ez azt jelenti, hogy ennyien követik mondatról mondatra az új bejegyzéseket.

A további népszerűsítést segítik elő a multimédiás lehetőségek is. Az Oravecz sikerkönyvből felolvasott néhány oldal pár hét alatt közel ezer hallgatót talált a Youtube-on, illetve a kiadó oldalain, mint hangoskönyv.

A könyv kiadói oldala: http://konyvaruhaz.info/hu_HU/tejszinhab-nelkul

További részletek: www.konyvkonnektor.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás