A sikerlistát már itthon is self-publishing könyv vezeti

Kerekes Pál, 2013. március 30. 08:09

Tegnap óta Oravecz Nóra „Tejszínhab nélkül. Nem csak szingliknek” című kisregénye vezeti a Bookline Top 10 e-könyv lajstromát. Az e-történetekre Magyarországon elfogadott népszerűségi mutató további helyein ismert hazai és világnyelvi best-seller írók sorakoznak.

A Tejszínhab nélkül self-publishing könyv. Tehát nem kiadó által bekért vagy elfogadott mű, maga a szerző töltötte fel az erre szakosodott portálra, a Publio független könyvkiadást nyújtó rendszerére.

Világszerte töretlen az ön-menedzselésű könyvek sikere. Rendszeresen az amerikai sikerlista első tíz helyéből két-három könyv független szerző (indie author) műve. Úgy tűnik, most Magyarországra is megérkezett a könyv ön-menedzselési hullám.

Oravecz Nóra könyvének olvasottsága és kereskedelmi sikeressége köthető egy új szerzői magatartásforma kialakulásához is. A szerző - régiesen szólva – a mű befejezésekor nem teszi le a tollat, sőt, csak most kezdi el igazán használni. Sokszor, sok alkalommal. Ugyanis belekezd a könyv népszerűsítésébe a rendelkezésre álló internetes felületeken. Néhány mondatos posztokkal napi szinten folytatja a könyvet, kommenteli a mű további útját. Oracecz Nóra blogját tienötezer olvasónál többen lájkolták már le. Ez azt jelenti, hogy ennyien követik mondatról mondatra az új bejegyzéseket.

A további népszerűsítést segítik elő a multimédiás lehetőségek is. Az Oravecz sikerkönyvből felolvasott néhány oldal pár hét alatt közel ezer hallgatót talált a Youtube-on, illetve a kiadó oldalain, mint hangoskönyv.

A könyv kiadói oldala: http://konyvaruhaz.info/hu_HU/tejszinhab-nelkul

További részletek: www.konyvkonnektor.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kódolatlan Da Vinci a sulikezdésre!

Két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV csatornája a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában augusztus 26. és szeptember 08. között. A csatorna többek között számos érdekes és meghökkentő élettörténettel, történelmi műsorokkal és matematikai rejtélyekkel várja a nézőket. 

2019. augusztus 25. 13:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás