A sikerlistát már itthon is self-publishing könyv vezeti

Kerekes Pál, 2013. március 30. 08:09

Tegnap óta Oravecz Nóra „Tejszínhab nélkül. Nem csak szingliknek” című kisregénye vezeti a Bookline Top 10 e-könyv lajstromát. Az e-történetekre Magyarországon elfogadott népszerűségi mutató további helyein ismert hazai és világnyelvi best-seller írók sorakoznak.

A Tejszínhab nélkül self-publishing könyv. Tehát nem kiadó által bekért vagy elfogadott mű, maga a szerző töltötte fel az erre szakosodott portálra, a Publio független könyvkiadást nyújtó rendszerére.

Világszerte töretlen az ön-menedzselésű könyvek sikere. Rendszeresen az amerikai sikerlista első tíz helyéből két-három könyv független szerző (indie author) műve. Úgy tűnik, most Magyarországra is megérkezett a könyv ön-menedzselési hullám.

Oravecz Nóra könyvének olvasottsága és kereskedelmi sikeressége köthető egy új szerzői magatartásforma kialakulásához is. A szerző - régiesen szólva – a mű befejezésekor nem teszi le a tollat, sőt, csak most kezdi el igazán használni. Sokszor, sok alkalommal. Ugyanis belekezd a könyv népszerűsítésébe a rendelkezésre álló internetes felületeken. Néhány mondatos posztokkal napi szinten folytatja a könyvet, kommenteli a mű további útját. Oracecz Nóra blogját tienötezer olvasónál többen lájkolták már le. Ez azt jelenti, hogy ennyien követik mondatról mondatra az új bejegyzéseket.

A további népszerűsítést segítik elő a multimédiás lehetőségek is. Az Oravecz sikerkönyvből felolvasott néhány oldal pár hét alatt közel ezer hallgatót talált a Youtube-on, illetve a kiadó oldalain, mint hangoskönyv.

A könyv kiadói oldala: http://konyvaruhaz.info/hu_HU/tejszinhab-nelkul

További részletek: www.konyvkonnektor.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány Fehér bot napi rendezvényéről

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány 2019. október 18-án, a Vakok Általános Iskolájának Nádor Termében tartotta a Nemzetközi fehér bot napja alkalmából  szervezett ünnepi rendezvényét. Az alapítvány immár 16 éve adományoz képernyőolvasó és – nagyító szoftvereket, felújított számítógépeket és digitális diktafonokat vak és gyengénlátó emberek számára. A képernyőolvasó és –nagyító szoftverek hallhatóvá vagy sokszoros felnagyításban láthatóbbá teszik a vak és gyengénlátó emberek számára a számítógép képernyőjén megjelenő információkat. Ezáltal biztosítják számukra az inkluzív tanulás, munkavégzés és a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét.

2019. október 20. 14:17

5 alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?  A Deloitte szakértői az idei Salesforce Basecamp Budapest rendezvényen egy kerekasztal beszélgetés során ezekben az izgalmas kérdésekben osztották meg gyakorlati tapasztalataikat.

2019. október 20. 13:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás