Next Business - Új Üzleti Mobil Díjcsomagok A Telekomtól

forrás: Prím Online, 2013. október 1. 09:31

2013. október 1-jétől a Telekom bevezeti üzleti előfizetők részére a Next Business üzleti mobil díjcsomag-családot, amely 150, 300, 600 percnyi, és korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést kínál fix havidíjért, továbbá mobilinternetezési lehetőséget is biztosít.

„Tudjuk, hogy a vállalkozóknak a mobiltelefon az alapvető kapcsolattartási eszköz, és azt is, hogy rengeteg időt fordítanak a vállalkozásukra. Ezért most olyan mobil díjcsomag- családdal léptünk a piacra, amellyel igyekszünk könnyíteni a terheiken. A korlátlan beszélgetést és sms-ezést biztosító Next Business XL díjcsomag igénybevételével például, nem kell azzal foglalkozniuk, hogy mennyi lesz a telefonszámla, lemerül-e a keret, rendelkezésre áll-e még elegendő adat az internet-hozzáféréshez, csakis azzal, hogy aznap is sikeressé tegyék a vállalkozásukat.”- mondta Lakatos Péter, a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.


A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken, azaz ha több előfizetést vesz igénybe az ügyfél azonos díjcsomaggal, akkor a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A djícsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a kis- és középvállalkozók eltérő igényeihez, hiszen aki csak a levelezését intézi a mobilján, annak elegendő egy kisebb adatmennyiségű csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb mobilinternet adatmennyiség javasolt. Valamennyi mobilinternet csomag túlforgalmazási díj nélkül vehető igénybe, a benne foglalt adatforgalom felhasználását követően a le-/feltöltés sebessége viszont lassul a következő fordulónapig. A fizetendő havidíj minden esetben a választott percmennyiségtől, a SIM kártyák számától és a választott mobilinternet adatmennyiségtől függ.


Az új vagy lejárt hűségidejű üzleti előfizetéssel, 2 éves hűségidővel és kisvállalkozói keretszerződéssel igénybe vehető Next Business díjcsomagokban foglalt alapdíjas beszélgetés és sms-forgalom belföldön minden belföldi hálózatba felhasználható, a flotta előfizetései pedig 0 Ft-os percdíjjal beszélhetnek egymással, mindezt külön havi díj nélkül.


A kis- és középvállalkozások számára nyújtott, Next Business üzleti mobil díjcsomagokhoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amely az okostelefonon és táblagépen vagy notebookon egy időben történő mobilinternetezést teszi lehetővé. A Tandem kártya segítségével az internetforgalom tetszőlegesen megosztható a kártyát használó két eszköz között, SIM kártyánként bruttó 508 Ft-os havi díjért.


A díjcsomagról és igénybevételéről részletes tájékoztatás www.telekom.hu/uzleti oldalon olvasható.
 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új ajánlatokkal jelentezik a Telekom

Vajon hogyan tudnánk még elégedettebbé tenni az ügyfeleinket és még magasabb minőségű szolgáltatást, vagy terméket biztosítani nekik? – teszi fel a legtöbb cégvezető a kérdést, legyen szó akár most induló, akár több éve jól működő vállalkozásról. Miközben a fejlesztés és a fejlődés vállalkozásonként mást és mást jelent, a digitális megoldások szerepe mindenhol és minden ponton ugyanúgy felértékelődött, kulcsfontosságúvá vált: a Telekom most arra vállalkozik, hogy egy online követhető „átalakító show” segítségével megmutassa, hogyan járul hozzá a digitalizáció a vállalkozások fejlődéséhez, amit a Telekom új üzleti ajánlatokkal és megoldásokkal is támogat.

2022. július 5. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24