Dokumentumkezelés egy érintésre

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 09:33

Napjaink üzleti élete a vállalatoknak nem enged percnyi késlekedést sem. Gyorsan, a lehető leghatékonyabban kell a munkafolyamatokat menedzselni, hogy a kiélezett versenyhelyzetben sose maradjanak alul, többek között a dokumentumkezelésben sem. A Xerox ezeknek a piaci igények érdekében vezette be idehaza is új multifunkciós berendezését, a WorkCentre 3655-öt.

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós berendezését. Az új MFP-jét felszerelték a ConnectKey szoftverrel, ami jelentősen egyszerűsíti a berendezéssel elvégezhető munkafolyamatokat. Egy érintéssel indítható a szkennelés, illetve a dokumentumok megosztása emailben, a felhőbe, vagy más dokumentumtárba. Továbbá ez a megoldás gyorsítja a nyomtatást, így pc-ről, mobilkészülékről, USB-s berendezésről és a felhőből is pillanatok alatt kinyomtathatóak a kijelölt dokumentumok.

 

A WorkCentre 3655 nyomtatási és másolási sebességére nem lehet panasz. Az első oldal nyolc másodperc alatt készül el, és egy perc alatt 47 oldal állítható elő. A készülék papírkapacitását is növelték. 2350 lappal tölthető fel egyszerre, így jelentősen csökkenthető az utántöltésre szánt idő. A gyorsaság mellett a perszonalizáció is kiemelt szerepet kapott. A Xerox Extensible Interface Platform segítségével személyre szabhatóak a készülék funkciói.

 

A berendezéshez elérhető a Xerox Global Print Driver, ami jelentősen egyszerűsíti a nyomtatás menedzselését. Ezzel az univerzális driverrel könnyedén telepíthetőek, frissíthetőek és kezelhetőek a hálózatba kötött Xerox, illetve nem Xerox gépek. A gépen a McAffe biztonsági megoldásai futnak. Az aktív, folyamatosan ellenőrzött védelmi „fal” garantálja a készülék és a dokumentumok teljes körű védelmét bármilyen kártékony külső behatás ellen. Mindezek mellett a két oldalas nyomtatás és a hasonló alapbeállítások teszik lehetővé, hogy a készüléket takarékosan lehessen üzemeltetni.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips monitors új gaming monitorokkal jelentkezik

Az elmúlt év során sok felhasználó fedezte fel újra a PC gaming örömét és élményét, miközben megértették, hogy szükségük van egy jó, teljes értékű monitorra, amely mind az újonnan felfedezett hobbijuk, mind a konzol játékok terén megfelel az elvárásaiknak. 

2021. október 28. 18:10

Új Xboxhoz tervezett Philips Momentum monitorok

A gaming világ drámaian megváltozott tavaly a HDMI 2.1 bevezetésével, amely továbbfejleszti a csatlakoztathatóságot azáltal, hogy támogatja a magasabb videofelbontást és frissítési rátát, beleértve a 4K felbontást 120 Hz-en, új szintre emelve ezzel a konzolokon történő játékot. Néhány hónappal ezelőtt a konzoljátékosok megismerhették az első Xboxhoz tervezett (Designed for Xbox) Philips Momentum monitort, az 559M1RYV (55 hüvelyk/139,7 cm) modellt.

2021. október 27. 11:17

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20