Bemutatta a versenytársakétól eltérő mobil díjcsomagjait a UPC

Fókuszban a korlátlanság

forrás: Prím Online, 2015. március 11. 10:12

A UPC sajtóeseményén bejelentette mobiltarifa csomagjait, amelyek új belépőhöz mérten a versenytársaktól való megkülönböztetést célozzák. A szolgáltató a korlátlanságot megragadva állította össze kínálatát.

A UPC tavaly novemberben jelentette be Wi-Free és UPC Mobil szolgáltatását, immáron pedig a díjcsomagok is elérhetővé váltak. A vállalat hétfőn tartotta sajtóeseményét, ahol bemutatta az új mobiltarifa csomag kínálatát. 

 

A tarifák legfőbb megkülönböztető jegye, hogy korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, mindezt akár már 2990 forintos havidíjért. A legdrágább kontrukció 11990 forint. A Freedom S, M, L és XL tarifákat úgy alakította ki a UPC, hogy illeszkedjenek a különböző felhasználói szokásokhoz és ennek megfelelően állították be a hozzájuk rendelt sebességet. A kisebb csomagok megfelelnek az olyan, mobilokon leggyakrabban használt, adatforgalmat igénylő szolgáltatásokhoz, mint az e-mailezés, böngészés és csetelés. A nagyobb csomagokon pedig zavartalanul hallgathatnak zenéket, nézhetnek videókat a felhasználók.

 

 

A csomagok révén a felhasználók hálózaton belül korlátlan beszélgetést folytathatnak szintén UPC-s ismerőseikkel. További jó hír az előfizetőknek, hogy ezeket igényeik szerint bármikor szabadon módosíthatják, mivel nem kell hűségidőt vállalniuk.

 

Az új UPC ügyfelek azonban nem járnak ilyen jól. Nekik már némileg magasabb árat kell fizetni a szolgáltatásért, és regisztrációs díj is van belépéskor.

 

A cég az utóbbi hónapokban több olyan szolgáltatást is indított, amelyek kiléptek a négy fal közül A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több, mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyen WiFi elérést, a UPC Phone alkalmazással pedig az előfizetők magukkal vihetik otthoni vezetékes telefon előnyös szolgáltatásait,  illetve már weben, mobiljukon vagy táblagépeiken is nézhetik televíziós csatornáik élő adásait a Horizon Go alkalmazás segítségével. A UPC mobilszolgáltatása nem csupán szabadságot kínál, de annak lehetőségét is megteremti, hogy előfizetőik a megszokott UPC szolgáltatásokat, tartalmakat az otthon, illetve az iroda falain kívül is szabadon használhassák.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48