Magyarországon is elérhetőek a Xerox új, színes nyomdagépei

forrás: Prím Online, 2015. április 16. 08:33

A vállalat a Xerox Versant 80 Press és a Xerox Colour 800i/1000i digitális berendezésekkel nagy teljesítményű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, egyszerűen használható és ofszet minőséget garantáló gépeket biztosít a kis- és közepes vállalkozásoknak.

Xerox Versant 80  – egy gépben egy egész nyomda

Egyszerű kezelhetőség, ofszetnyomdai minőség és teljesen automatizált folyamatok. Nincs több üresjárat, manuális finomhangolás, a berendezés önállóan elvégzi az előkészületeket és már indítja is a nyomtatást. Percenként nyolcvan oldal előállítására képes. A nyomtatványokat ultra HD, 1200x1200 dpi raszterizálással, 10 bites színmélységgel állítja elő a legváltozatosabb médiákra, aminek köszönhetően fotórealisztikus nyomatok készíthetőek el pillanatok alatt. Ez jelentős technológiai előrelépést jelent, mert eddig csak 8bit színmélységben lehetett ezt a munkafolyamatot elvégezni. Másrészt ez a nyomtató arra is alkalmas, hogy az adott dokumentumot 2400x2400 1bit színmélységbe átkonvertálja és kinyomtassa. Erre jelenleg még kevés berendezés képes.

A Xerox Versant 80 nyomdagép 52–350 g/m2 súlyú anyagokra nyomtat, ami az eddigiekhez viszonyítva szintén óriási előrelépést jelent. Mostanáig a 350 grammos anyagok elő-, illetve hátoldali nyomtatására nem volt lehetőség a belépő kategóriás nyomtatóknál. A sokrétűség a médiákra is kiterjed. Ez a berendezés többek közt a natúr és műnyomó papírokat, kartonokat, az öntapadó anyagokat és a vinyl fóliákat is kezeli, amelyeknél a kiváló nyomatminőséget a Xerox EA toner szavatolja.

 Jelentős fejlesztés Xerox Versant 80 nyomdagépnél a termelést támogató SIQA program, amellyel könnyen és gyorsan beállítható az illeszkedés, illetve az elő-és hátoldal regisztráció. Utóbbiak nem érik el a 0,5 mm-es eltéréseket, ami az ívillesztő és az ívtovábbító rendszer teljes körű átalakításának az eredménye. Ez a beépített szolgáltatás újdonságot jelent ebben a termékkategóriában. Eddig ezt a megoldást csak a nagyobb teljesítményű digitális nyomdagépekhez kínálta a Xerox.

A Xerox Versant 80 nyomdagéphez két szerver közül is lehet választani. A Xerox EX 80 nyomtatószerver Fiery technológiával és a Xerox EX-i 80 nyomtatószerver Fiery technológiával is elérhető hozzá. A nyomtatási folyamat termelékenységét biztosító vezérlőszerver a gép integrált részévé tehető, de különállóan is csatlakoztatható. Ugyanakkor az XMPie uDirect Classic Pro szoftver segítségével a berendezés tökéletesen alkalmas változó adattartalmú, személyre szabott kommunikációs anyagok, nyomtatványok előállítására is.

Xerox Colour 800i/1000i– arany, ezüstmetál színekkel „festi” szebbre a nyomatokat

A Xerox szakemberei, a piaci elvárások átalakulásával továbbfejlesztették a gépeket. Felszerelték őket többek közt egy speciális száraztinta tárolóval, amely aranymetál és ezüstmetál száraz tintát tartalmaz kisebb, vagy nagyobb felületek megnyomásához.

A nyomdagépeket alkalmassá tették fólia-alapú nyomatok készítésére, így többek között meghívók, bizonyítványok, vagy akár névjegyek rövid átfutással való előállítására is. A tiszta színek hozzáadásával, rétegzett nyomtatással az arany és ezüst tinta extra „kiemelést” ad, amelynek révén a kész nyomtatvány még inkább felhívja magára a figyelmet.


A termelékenységük maximalizálása érdekében a Xerox Colour 800i/1000igépeket teljes körűen automatizálták. Továbbá ellátták őket a Xerox EX 80 nyomtatószerver Fiery technológiával

Tavasztól már idehaza is kapható

A Xerox Versant 80 Press és a Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagépek idén áprilistól kaphatóak Magyarországon. A Xerox Versant 80 Press opcionális csomagoló megoldása és meglévő Xerox Colour 800/1000nyomdagépek frissítései 2015 második negyedévétől lesznek elérhetőek.


A Xerox Versant 80 Press berendezést a magyar érdeklődők a 2015. április 14 – 16. között nyitva tartó PPD Expon, a Xerox standján is megtekinthetik.

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás