Windows 10 frissítési értesítést kaphatnak a Windows 7 és 8.1 felhasználók

Czipperer Dia, 2015. június 2. 13:28

A Microsoft lehetővé teszi a Windows 7 és 8.1 felhasználóknak, hogy ingyenesen hozzájussanak a júliusban érkező Windows 10 frissítéshez. Az érintett userek egy értesítést kapnak a lehetőségről.

Ti már megkaptátok az értesítést, hogy ingyen beszerezhetitek a Windows 10-et? Nos, ez valóban így van. Nem próbaverzióról van szó, hanem a teljes körű Windows 10 operációs rendszerről, amely július 29-én érkezik.
 

 


A felhasználóknak egy zászló ikon jelenik meg a tálca jobb sarkában, amelyre kattintva megjelenik az ingyenes frissítés ismertetése. Először regisztrálni kell az ingyenes update-re. Erre azért van szükség, mert amint az új verzió elérhetővé válik, a rendszer letölti azt, és arra is van lehetőség, hogy az adott felhasználó bármikor lemondja regisztrációját.

 

Amikor a Windows 10 letöltődött, a felhasználó kap róla egy értesítést, és választhat az azonnali vagy egy későbbi telepítési időpont közül, amikor neki szimpatikus. Miután feltelepítette az új verziót gépére, azonnal használhatja is.

 

A Microsoft célja az új Get Windows 10 alkalmazással az új rendszer népszerűsítése. Törekvéseink abba az irányba mutatnak, hogy az elkövetkezendő három évben nagyjából 1 milliárd felhasználó telepítse az új rendszert.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás