Az Eatont választotta a világ egyik legetikusabb vállalatának az Ethisphere Institute

forrás: Prím Online, 2023. május 2. 15:33

A Magyarországon több mint 700 főt foglalkoztató Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat 2023-ban ismét bekerült a „Világ Legetikusabb Vállalatai” közé. A legfrissebb adatokat és a rangsort az Ethisphere adta közre, amely világszerte vezető szerepet tölt be az etikus üzleti gyakorlatok szabványainak meghatározásában és népszerűsítésében.

„Ha vezetői tevékenységünkben megőrizzük integritásunkat és törekszünk a tisztességes üzleti magatartásra, nyert ügyünk van” – mondta Joe Rodgers, a vállalat egyik alelnöke, majd hozzátette: „Ez az elismerés is azt mutatja, hogy számunkra az értékrend nem csupán egy elméleti dolog, hanem a mindennapi tevékenységünk meghatározó eleme. Különlegesen büszke vagyok a munkavállalóinkra szerte a világon, akik aktívak, elkötelezettek, ragaszkodnak az integritás kultúrájához és hisznek abban, hogy az etika mindannyiunké”.

 

Az Ethisphere 2007-ben hozta létre a „Világ Legetikusabb Vállalatai” díjat, hogy ezzel ismerje el az etikusan és a társadalmi és törvényi előírásoknak megfelelően működő vállalatokat. Idén az Eaton egyike annak a kilenc vállalatnak, amelyek az ipari gyártás kategóriában kapták meg az elismerést. Összesen 19 ország és 46 iparág 135 cége részesült elismerésben.

 

Az év elején az Ethisphere Magazine téli számában már elismerték az Eaton elkötelezettségét az etika és a megfelelőség iránt. A cikkben Joe Rodgers alelnök bemutatta az Eaton stratégiáját, amely az etikus vállalati kultúra kialakítására és fenntartására törekszik.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung a világ legjobb munkaadója a Forbes szerint

A Forbes ranglistáján ismét a Samsung nyerte el a „A Világ Legjobb Munkaadója” címet. Az első helyezettnek járó elismerést immár negyedik éve kapja meg a vállalat – a kiemelkedő eredmény tükrözi azt a hatalmas lendületet, amelyet az elektronikai óriás az alkalmazottak támogatásából merített, arra biztatva őket, hogy bátran bontakozzanak ki és fedezzék fel a bennük rejlő tehetséget, lehetőségeket. 

2023. november 29. 20:35

A Samsung ismét bekerült a világ öt legjobb márkája közé

A Samsungot a negyedik egymást követő évben választotta a világ legjobb öt márkája közé az Interbrand. A nemzetközileg is elismert márkatanácsadó vállalat évente közzéteszi a legjobb nemzetközi márkákat tartalmazó Best Global Brands listáját. Az Interbrand 91,4 milliárd dollárra becsülte a Samsung márkaértékét, amely 4%-kal nőtt az előző évhez képest.

2023. november 29. 20:17

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

A vállalat működésében rejlő képességek és az üzleti versenyképesség megerősítése érdekében szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amely újabb lépést jelent a júliusban bejelentett Future Vision 2030 megvalósítása felé. A cél az, hogy az LG olyan intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá alakuljon át, amely az elektronikai készülékek gyártásán túl arra is képes, hogy összekapcsolja a fogyasztók különféle tereit és az azokhoz kapcsolódó felhasználói élményeket.

2023. november 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04

Meglepő döntést hozott a Vodafone

2023. október 24. 17:30