Megújult hirek.com: béta teszt

Vértes János Andor, 2003. május 1. 18:02
A május 1- kapcsán nyert négynapos ünnep csendesebb forgalmát használja ki a Prím Online szerkesztőgárdája és fejlesztőcsapata, hogy kipróbálja a hirek.com új ruháját, s egyúttal a rendszer új motorját is, az XPPS eXtended Prim Publishing System) elnevezésű publikációs rendszert.
Egy designváltás önmagában nem igényelne nagyobb előkészületet, de az, hogy az új arculat összekapcsolódik egy korszerűbb publikációs rendszer üzembe helyezésével is, némiképp bonyolítja a váltást, hiszen az új motor mögött új cikkadatbázis van, ide a régi adatbázist át kellett exportálni, a duplikált üzemmód csak korlátozott szolgáltatások mellett tartható fenn. Emiatt a rendszer teljes egészében nem próbálható ki a színfalak mögött, sajnos a tesztidőszak utolsó fázisa óhatatlanul élesben, az olvasók szeme előtt kell lezajlódjon.

Természetesen a Prím fejlesztői ezúttal maguk is olvasók, folyamatosan tesztelik a rendszert, és a felmerült hibákat megkísérlik minél hamarabb elhárítani. Mindehhez a Prím munkatársai az olvasók megértését kérik, a cél, hogy az átmeneti kellemetlenségek után még olajozottabbá váljon a piacvezető vertikális portál informatikai hírszolgáltatása, egy jobb és áttekinthetőbb felületen még gyorsabban és még gazdagabb információtömeg érkezzen az olvasó számítógépére.
Kulcsszavak: Prím Prím Online

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH

A videójátékok térhódítása ma már a társadalom széles köre számára érzékelhető jelenség. A játékok az elmúlt években a gyermekek és a felnőttek számára is népszerű kikapcsolódási formává váltak, éppen ezért a videójátékkal kapcsolatos pénzügyi műveletek kérdésére is érdemes néhány percet szánnunk. A játékosok, vagy „gamerek” ma már nem csupán a szoftverek vásárlásakor, de azokon belül is számos olyan bevételszerzési formával találkoznak, amely a nagyobb pénzügyi tudatosság kialakításának szükségességét jelzi számunkra.

2023. június 5. 19:06

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39