Logitech hangszórók frekvenciairányított kettősmembránnal

forrás Prim Online, 2004. augusztus 24. 18:01
A Logitech ma mutatta be a Logitech X-530 és Logitech X-230 hangszórókat, a számítógépes játékok, a digitális zene és a videó kedvelői számára.
A Logitech X-530 és Logitech X-230 az első olyan hangszórók, amelyekbe Logitech Frequency Directed Dual Drive (Frekvenciairányított Kettősmembrán) technológiát építettek. Ennek a technológiának köszönhetően gazdagabbá válik a hangzás, a szatelit-sugárzókban lévő kettős, illetve duál hangszóróknak köszönhetően. Ez a megoldás segít elkerülni a magasfrekvenciás átfedéseket, amelyek egyenetlen hangzáshoz vezethetnek. Ez az interferencia jelentette korábban a legfőbb akadályt a kettősmembránú hangszórók kifejlesztésekor. Ezúttal az eredmény egységes, intenzív hangzás a szoba minden részén.

A Logitech X-530 hangszórókról

Az Európában szeptembertől, 79.99 euróért megvásárolható Logitech X-530 egy olyan 5.1 surround rendszer, amely arra lett kifejlesztve, hogy kiváló hangzást biztosítson a PC-n történő játékhoz és DVD-lejátszáshoz. A termék ugyancsak használható játékkonzolokhoz és asztali DVD-lejátszókhoz egy speciális adapter segítségével, ami a http://www.logitech.com oldalon keresztül lesz megrendelhető. A rendszer tartalmaz egy dinamikus, valósidejű equalizerrel ellátott mélysugárzót, amely minimális torzítás mellett maximális ütőerőt képes kifejteni. A Logitech X-530 a dedikált középsugárzóval és az akusztikusan illesztett első és hátsó szatelitekkel tökéletesen kiegyensúlyozott térhatást biztosít. Az öt szatelit és a mélysugárzó együttese 70 watt RMS (Root Mean Square) teljesítmény leadására képes.

A Logitech X-230 hangszórókról

Az Európában szeptembertől, 49.99 euróért megvásárolható Logitech X-230 egy dinamikus basszus equalizerrel ellátott mélysugárzóból és két kettősmembrános szatelit sugárzóból áll. A Logitech X-230 egy olyan kiváló 2.1-es hangrendszer, amit ahhoz fejlesztettek ki, hogy az általános PC-használatot és digitális zenehallgatást egy magasabb szintre emeljék. A rendszer csatlakoztatható akár egy hordozható zenelejátszóhoz is, hogy egy egész szobát betöltő hanghatást biztosítson. A Logitech X-230 rendszer ezen felül alkalmazható sztereó TV-hez és HiFi berendezéshez is, egy speciális adapter segítségével, ami a www.logitech.com oldalról lesz megrendelhető. A 32 wattos RMS teljesítmény, a telített hangzás és az ütős basszus egy magasabb szint a legtöbb PC-hez kapható sztereó hangszóróhoz képest.
Kulcsszavak: hangszóró Logitech

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05