Az Amazon digitális novellákat értékesít

Genda Csongor Zoltán, 2005. augusztus 23. 11:09
Az Amazon.com online könyvkereskedő a múlt héten ismételten bővítette termékpalettáját. Az "Amazon Shorts" program keretén belül a kereskedő máris elérhetővé tette digitális elbeszéléseit.
A novellák digitális formában való terjesztésével azt akarják elérni, hogy a történetíróknak új olvasótábort toborozzanak, valamint az olvasókat is megismertessék ezen alkotók műveivel. Az Amazon a rövidke történeteket 49 centért kínálja megvételre az érdeklődőknek, akik ezen elbeszélésekhez aztán három formában juthatnak hozzá. A "View now" opció elvezeti az olvasót arra az internetes oldalra, ahol a szöveg található, amit természetesen ki is nyomtathatnak, ezen kívül az illető anyag PDF-formátumban is letölthető vagy éppenséggel e-mailben is megrendelhetik az olvasni vágyók a kiszemelt elbeszélést.

Daniel Wallace, a Big Fish novella szerzője szerint mindig is nehéz feladat volt a rövid elbeszéléseket eljuttatni az olvasókhoz ám úgy véli, hogy az Amazon új szolgáltatása felkeltheti az emberek lankadt érdeklődését az efféle irodalmi alkotások iránt. Az online könyvkereskedő azonban még csak az Egyesült Államokban élők számára tette elérhetővé a digitális novellákat és nem lehet még tudni, hogy az európai érdeklődők mikortól vásárolhatják meg a fél dolláros történeteket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09