Bővíti Klip szolgatatását a T-Com és a T-Online

forrás Prim Online, 2006. január 31. 13:53
Január végétől további elemekkel bővül a Klip, a T-Com és a T-Online Magyarország internetalapú hangszolgáltatása. Már nem csak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani. Továbbá - a T-Comtól kapott 06-21-gyel kezdődő hívószámon - a Klip szolgáltatást használó ügyfelek a T-Com hálózatából vezetékes telefonról is hívhatók.
Októberben Klip néven internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. A Klip segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhettek és fogadhattak IP-hálózaton belüli hívásokat a szolgáltatás használói. A Klip sikerét bizonyítja, hogy október óta 32 690-en regisztráltak rá.

A szolgáltatás bővítését követően a Klip felhasználók közötti, IP-hálózaton belüli hívások ingyenesek maradnak, továbbá vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó. A mobil hívások díja csúcsidőben bruttó 55 forint, csúcsidőn kívül bruttó 35 forint. A nemzetközi irányba történő hívások ára díjzónáként változó, akár bruttó 15 forint is lehet (pl. Ausztria vezetékes irányban).

A díjazás másodperc alapon történik. A szolgáltatásnak nincsen havidíja és nincs kapcsolási díj sem, de szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá. A T-Com előfizetői a hívások díját utólag (post paid), a számlával együtt fizetik ki, a hívások díja a havi T-Com számlán jól elkülönítve jelenik meg.

A kibővített Klip szolgáltatást egyelőre csak a T-Com ügyfelei vehetik igénybe, azonban hamarosan más szolgáltatók ügyfelei is használhatják majd.

A Klip szolgáltatáshoz tartozó 06-21-es számokat a T-Com hálózatából az XXL és Favorit Plusz díjcsomaggal rendelkező ügyfelek csúcsidőn kívül 0 forintos percdíjjal hívhatják, az egyéb díjcsomagokkal rendelkezők pedig 8 forintos percdíjjal.

Február folyamán a T-Com olyan eszközökkel jelenik meg, amelyek segítségével az ügyfél úgy tudja használni internetes telefonját, hogy nem kell közben a számítógépét bekapcsolva tartania. Az eszközökhöz egy szabványos telefont lehet csatlakoztatni, és annak segítségével kerülnek továbbításra a hívások az interneten keresztül. Az eszközök megvásárolhatóak lesznek a T-Com online áruházában, a T-Pont üzletekben és a nagyobb áruházakban.
Kulcsszavak: T-Com T-Online

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Babakocsikhoz fejleszt intelligens hajtásrendszert a Bosch

Hetes erősségű szél süvít a Beaufort-skála szerint, a levegő 60 km/h sebességgel áramlik a babakocsi körül, amelynek teteje ugyan már vadul lobog – maga a kocsi azonban nem mozdul a helyéről, pedig sem rögzítőfék, sem pedig emberi kéz nem tartja. Ezen feladatokat a Bosch új eStroller-rendszere veszi át, amely jóval több puszta elektromos hajtásnál.  

2019. október 10. 15:36

Korlátlan net és beszélgetés feltöltőkártyásoknak is

Korlátlan net, korlátlan beszélgetés, ez az igény azokban is sokszor felmerül, akik azért használnak felöltőkártyás előfizetést, mert kontrollálni szeretnék a költségeiket. A Telekomnál már a feltöltőkártyás ügyfelek számára is elérhetők a korlátlan csomagok, így október elsejétől a Dominósok is átélhetik a korlátlanság élményét. Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre. 1, 3 vagy 30 napos konstrukciókban.

2019. október 6. 12:11

A Samsung Galaxy S10 telefonok szoftverfrissítésével már egyes Galaxy Note10 funkciók is elérhetők

A Galaxy Note10 és Note10+ telefonok innovatív eszköztárával a felhasználók egyszerre lehetnek kreatívak és hatékonyak. Az európai piacokon szeptember 23-tól*  elérhető frissítéssel a Samsung a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G**  telefonokon is bemutatkoznak olyan funkciók, mint az AR-irkafirka, a videószerkesztő vagy a Kapcsolódás a Windowshoz lehetőség. 

2019. október 3. 16:44

A CIB Bank ügyfelei is élvezhetik az Apple Pay szolgáltatást

A CIB Bank elérhetővé tette CIB Visa Inspire kártyával rendelkező ügyfelei számára az Apple Pay szolgáltatást, amely nemcsak egyszerű és biztonságos, de minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilfizetési módot biztosít.

2019. október 2. 14:20

Időseknek tevezett okostelefonok

A technológiai újításoknak köszönhetően a világunk folyamatosan változik, a mobiltechnológia fejlődése pedig különösen gyors. Miközben a legtöbb ember az újdonságok előnyeit élvezi, addig az idősebb generáció tagjai gyakran lemaradnak, mert egyszerűen nem tudnak lépést tartani az új trendekkel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kéne mondaniuk az innovációkban rejlő előnyökről: számos okostelefonokban találhatók már olyan szolgáltatások, amelyek támogatják őket, vagy akár az életüket is megmenthetik!

2019. szeptember 27. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás