Az LG legújabb multimédiás technológiai fejlesztései a CeBIT-en

forrás Prim Online, 2006. március 7. 14:27
Az LG Electronics (LG) a 2006-os CeBIT-en bemutatja legújabb multimédiás technológiai fejlesztéseit: a beépített DVR-res plazma TV-t, a földi és műholdas sugárzású DMB telefont, valamint a Dual-Core Notebook PC-t.
Az LG ez évi kiállítási témája: “Life as a Masterpiece” (az élet, mint mestermű). Hogy ezt a témát hangsúlyozza, a vállalat a stand homlokzatán állítja ki aranyozott 71-inches plazma TV-jét, amely a világ legdrágább TV-készüléke. A mozgatható falakat harminc darab 50-inches és nyolc darab 42-inches plazma TV alkotja.

Az idén az LG 11 kategóriában nyert iF Design díjat és 20 kategóriában Reddot Design díjat. A Reddot Design díjak esetében az LG nyerte el a legnagyobb számú elismerést a jegyzékben meghatározott kategóriákban, köztük két “Best of the Best” díjat is a Dual-Core Widescreen Notebook PC-ért (T1 széria) és a világ első falra szerelhető projektoráért. A 2006-os CEBIT-en a vállalat legújabb készülékeit, köztük a 2006-os díjnyertes termékeit teszi mustrára.

Kiemelt termékek:

Mobile TV Phone: Az LG bemutatja mobil TV-s telefonjainak széles skáláját mutatja be: DVB-H, műholdas és földi sugárzású DMB telefon. A V9000 egy igazi „minden egyben” multimédiás eszköz. Egyedülálló, nagy szögben nyitható képernyőjén megszakítás nélkül akár 3 órán át nézhetünk TV műsorokat, sőt a készülék akár egyórányi adást is rögzíteni képes. Az LG saját DAB/DMB vevő és AV dekódoló chip-jével ez a modell hibátlan képminőséget kínál nagyfelbontású képernyőn. Ez a telefon 3D surround sound rendszert is kínál, valamint megapixeles AF CMOS kamerát, MP3-at, TV adást és Bluetooth-t tartalmaz.

3G telefon (LG-U880 Roberto Cavalli Edition): Ez a készülék az egyik legstílusosabb 3G zenés, kagyló formájú mobil, és csupán 18,2 mm vastag. A telefon memóriája húsz MP3 számot tud tárolni, a beépített funkciók, mint az MP3 lejátszó, a videó-hívó funkció vagy az 1.3 megapixeles kamera pedig a készülék külsején elhelyezett gomboknak köszönhetően könnyen kezelhetők.

Multimédiás telefon (LG-KG920): A világ legvékonyabb GSM 5 megapixeles telefonja mindössze 18 mm vastag. Az ultravékony készülék innovatív elforgatható felépítése igazi digitális fényképezőgépet takar. A világ legvékonyabb telefonja automata fókuszos CCD kamerával és 2-inches QVGA LCD kijelzővel van ellátva, amely VGA-szintű 30 fps-es (frames per second) videót biztosít. Ezt a kamerafunkciót erősíti a vaku, fél-zár és blendevédő. A kiállítás ideje alatt az LG híres táncosokat is meghív, hogy a cég legújabb mobiljainak arculatához megfelelő izgalmas táncelőadásokat mutassanak be a standra látogatóknak.

Dual-Core Notebook PC: A notebook PC 2 core chip-pel van ellátva, melyek egyetlen CPU-ra telepítve, optimalizálják a multitasking használatot. Az LG szintén kiállítja pehelysúlyú Notebook PC-jét (TX széria).

DMB notebook: Kecses, 12” widescreen aqua-kék notebook, melyet napjaink modern életviteléhez alkottak meg. Csupán 22 mm vastagságával, 1.1 kg súlyával, és full power grafikájával a gép egy igazi pehelysúlyú, mozgó szórakoztató központ.

42” plazma TV beépített digitális videó-felvevővel (DVR): az LG világelső ezzel az integrált funkcióval. Az élő adás megállítható, hogy felvehessük a telefont, vagy ajtót nyithassunk anélkül, hogy lemaradnánk kedvenc sorozatunkról vagy csapatunk sorsdöntő világkupa-góljáról. A beépített digitális videó-felvevő akár 40 órányi digitális standard felbontású adást képes tárolni. 1-órás intervallumokban folyamatos automatikus rögzítést is kínál, amely átmenet nélküli élményt biztosít.

102” Plazma TV: az LG legnagyobb plazma TV-je.

Belső / külső Blu-ray + DVD / CD újraíró: az LG legújabb 30” LCD Blue-ray merevlemeze.

Az LG a fentieken túl kiállít továbbá LCD TV-ket, LCD monitorokat, és a világ első falra szerelhető projektorát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14