Cisco-díjak a BT-nek

forrás Prim Online, 2006. április 4. 15:28
A BT bejelentette, hogy „Az Év Európai Piacok Globális Partnere” és „Az Év Európai Menedzselt Szolgáltatások Partnere” díjat nyerte el a kaliforniai San Diego-ban megrendezett Cisco Partner 2006 Konferencián. A BT egymás után második alkalommal kapta „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” címet.
Ezen kívül a BT számos országos díjat is kapott, többek között “Az Év Szolgáltató Partnere Nagy-Britanniában, Írországban, Spanyolországban és Belgiumban”; “Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere Magyarországon, az Egyesült Királyság és Írország területén”, és “Az Év Gold Partnere Írországban”. A BT leányvállalata, a BTSkyNet, “Az Év Mobil Partnere” díjat nyerte el az Egyesült Királyságban és Írországban.

A díjak tovább erősítik azt a már most is szoros kapcsolatot, amely az 1990-es évekre nyúlik vissza. A siker a BT és a Cisco közös látásmódjának és felismerésének tulajdonítható, miszerint elsőként vezették be a piacra az IP alapú szolgáltatásokat.  Ez a kapcsolat 2003-ban mélyült el, egy, a technológiák még teljesebb összehangolásáról és egy egyedülálló konvergált IP-alapú szolgáltatás-sorozat létrehozásáról szóló megállapodásnak köszönhetően. A Cisco piacvezető technológiáján alapulva ezek a szolgáltatások fejlett hang- és adattermékeket tartalmaznak, mint a BT Multimédia IP Hang és menedzselt IP Telefon Szolgáltatások (MPLS VPN, Multimedia Voice over IP and managed IP telephony services).
Kulcsszavak: díj Cisco +céginfo BT

Tőzsdére készül a zöld Bitcoin bányászatot forradalmasító magyar techcég

Ritka az az együttállás, amikor a technológia és az energiatudatosság tökéletes szinergiában működik, ezt sikerült megvalósítania az utóbbi évek egyik legsikeresebb energetikai startupjának, az Enerhash Technologies Zrt-nek. A cég innovatív megoldása a megújuló erőművek többletkapacitásait használja kriptobányászatra, méghozzá károsanyagkibocsátás nélkül. A magyar techcég eddig közel 3 milliárd forint értékű magánbefektetést kapott infrastruktúra-fejlesztésre és adatközpont-beruházásra, tavalyi árbevételük meghaladta az 510 millió forintot, de idén már ennek a megduplázása a cél. Következő lépésként pedig gőzerővel készülnek a részvénykibocsátásra – első körben a BÉT XTEND tőzsdén.

2023. június 10. 12:14

Magyarországon 25 év alatt közel 80 ezren vettek részt a Cisco Hálózati Akadémia képzésein

Világszerte 3,2 millió, Magyarországon jelenleg 15 ezer hallgatója van a Cisco Hálózati Akadémia képzéseinek, míg a kezdetektől összesen 17 millióan kaptak a világon piacképes tudást a kezdeményezésnek köszönhetően. Szükség is van rá: felmérések szerint Magyarországon néhány éven belül akár 44 ezer informatikus hiányozhat a munkaerőpiacról. A Cisco célja: a következő 10 évben újabb 10 millió diák digitális képzése az EMEA régióban.

2023. június 10. 10:26

SAP-vel pörgetik fel a körforgásos gazdaságot is

2023 júliusától teljesen átalakul a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer. A MOL illetékes leányvállalata az SAP rendszerét választotta a komplex szervezési, irányítási és elszámolási feladatok informatikai támogatására.

2023. június 9. 20:01

Négy tipp a kiberbiztos nyaralásért

Felmérések szerint a Földön élő minden emberre legalább 3 hamis személyazonosság jut a kiberbűnözői piacon, mégis mintha továbbra is félvállról vennénk a fenyegetést a hétköznapokban, különösen a lazább nyári időszakban. Hamarosan elözönlik az üzenőfalakat a szebbnél szebb helyen nyaraló, tökéletes és boldog családok fotói, hadd irigykedjenek az ismerősök, ez a vágy azonban gyakran vezet oda, hogy meggondolatlanul osztjuk meg személyes adatok tömkelegét, melyet nem csupán a barátaink és a családunk, de a digitális világ rosszfiúi is láthatnak.

2023. június 9. 17:22

Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

2023. június 9. 15:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39