BizBlog.hu: szakmai összefogás az üzleti blogolás elterjesztéséért

forrás Prim Online, 2006. május 9. 17:15
Szakmai fórumot alapított a magyar blogélet kilenc vezető képviselője. A szakemberek a vállalati, üzleti célú blogok és a kapcsolódó új online kommunikációs eszközök elterjesztése érdekében fogtak össze.
Az elmúlt néhány hónapban gombamód szaporodnak a blogok, közösségi oldalak, ismeretségi hálók, számos szolgáltatás robbanásszerű növekedésnek indult. Ugyanakkor a hazai vállalatok vezetői, ha foglalkoznak is ezekkel a gyorsan bővülő kommunikációs csatornákkal, gyakran úgy tűnik, egyelőre nem értik, hogyan használhatják fel őket vállalati és marketingkommunikációjukban. Nekik szeretne segíteni a BizBlog Fórum.

A BizBlog Fórum alapítói: Barczi Imre (blog.hu, sztahanov.hu), Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu), Bőgel György (CEU), Dobó Mátyás (Blogter, doransky.hu), Novák Péter (Kirowski), Pécsi Ferenc (Dotkommentár, HVG Médiablog), Schneider Henrik (BME), Szántó Balázs (Noguchi Porter Novelli), Vészi Gábor (things.done.hu).

A BizBlog.hu gyűjtőportálon az alapítók az üzleti célú és vállalati blogolással kapcsolatos írásaikat, más szakértők legérdekesebb bejegyzéseinek, cikkeinek összefoglalóját jelentetik meg. Közölnek majd felmérési adatokat, esettanulmányokat, bemutatják a legjobb hazai és nemzetközi példákat, tapasztalatokat.

A BizBlog Fórum honlapja természetesen ingyenesen, bárki által hozzáférhető. Az alapítók örömmel fogadják a később csatlakozókat, illetve kifejezetten tervezik vendégbloggerek meghívását. A fórum az alapítók tervei szerint a jövőben a blogokkal, podcastokkal, wikikkel, RSS-sel és a további, gyorsan terjedő eszközökkel kapcsolatos konferenciákat, képzéseket, tréningeket is szervez.
Kulcsszavak: blog

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SZTAKI vezetésével indultak el az új kutatólaboratóriumok

Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a  Pécsi Tudományegyetemen bejelentette 18 Nemzeti Laboratórium elindulását. A Nemzeti Laboratóriumok adott kutatási témában összefogják a kutatóintézeteket, egyetemeket és az ipari szereplőket. A Nemzeti Laboratóriumok közül kettőt is az ELKH SZTAKI vezet.

2020. szeptember 29. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás