Simó György kapta a Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját

forrás Prim Online, 2006. november 16. 16:15
Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat rangos elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenyégéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.
Az 1912-ben Amerikában alapított Dale Carnegie & Associates, Inc. a világ vezető humánpolitikai, szervezetfejlesztéssel, integrált HR rendszerek bevezetésével és működésével foglalkozó vállalata, amely jelenleg 76 országban tevékenykedik. 1985-ben létrehozták a Leadership Awardot, azaz a Vezetői Minőség Díját, amelyet annak a vállalatvezetőnek ítélnek oda, aki a cég jövője szempontjából kiemelt fontossággal kezeli az emberi erőforrás, az innováció, és a szervezeti kreativitás fejlesztését. Magyarországon korábban Sugár András, a Westel Mobil Távközlési Rt. vezérigazgatójaként, Kisbenedek Péter, az Erste Bank Hungary vezérigazgatójaként, valamint Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító Rt. elnök-vezérigazgatójaként részesült ugyanebben az elismerésben.

Idén a Dale Carnegie & Associates, Inc. Simó Györgynek ítélte oda a megtisztelő díjat, a T-Online Magyarország Zrt.-ben végzett kiváló szervezetfejlesztési munkájáért. A rangos eseményre november 16-án került sor a történelmi hangulatú Festetics Palotában. A díjat Jean-Louis Van Doorne, a Dale Carnegie & Associates, Inc. európai alelnöke adta át.

A Leadership Award odaítélésében döntő szerepet játszott, hogy Simó György tudatos vállalatfejlesztést hajtott végre a T-Online Magyarország Zrt.-ben. A társaság töretlen erősödése folyamatos kihívás elé állította a szervezetfejlesztésért felelős vezetőt. Sokszínű, folyamatosan változó és megújuló szervezet jött létre, amely a jelentkező problémákat nyitottan, egyszerre többszintű megközelítéssel kezeli. A szervezet- és személyzetfejlesztés olyan értékké vált a T-Online Magyarországban, amely lehetővé teszi a dinamikus, önkritikán alapuló változások létrejöttét. Az emberi erőforrás értékelésében, a teljesítmény tervezési és értékelési rendszerében, az egyéni elkötelezettség és kezdeményezőkészség megjelenítésében, a kreatív szakértelem belső kinevelésében, a motivációban és a tudatos vállalatformálásban szintén jelentős eredményeket mutatott fel a T-Online Magyarország Zrt.
Kulcsszavak: T-Com T-Online

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az újonnan kinevezett HTC vezérigazgató az 5G-re, az AI-re, az XR-re fókuszál

 A HTC bejelentette, hogy a mai naptól, azonnali hatállyal Yves Maitre veszi át a HTC elnökvezérigazgatói feladatkörét. Yves Maitre az Orange-tól, a világ egyik legnagyobb piacvezető telekommunikációs cégétől igazolt át a HTC-hez, ahol a fogyasztói eszközökért és együttműködésért felelős üzletág ügyvezető alelnökeként tevékenykedett, feladata pedig a kapcsolódó technológiai stratégia és üzleti ügymenetet felügyelete volt. 

2019. szeptember 17. 23:29

Egy ígéretes startup a fejlesztők kiválasztásának mestere

A Codesrank debreceni startup, amely a globális IT recruitment piac megreformálására készül, 365 millió forint befektetést kapott az MFB csoporthoz tartozó Hiventures-től, amit a közeljövőben egy olyan toborzói portál elindítására fordít, ahol a jelenlegi piaci megoldásokhoz képest sokkal olcsóbban és hatékonyabbana találhatják meg a tech cégek a számukra legalkalmasabb jelentkezőket,.

2019. szeptember 17. 22:25

Magyar IT-fejlesztéssel elemzik az afrikai és ázsiai gyerekek kézmosási szokásait

A vezető hazai big data cég, a Starschema intelligens adatelemző rendszerét használja a seattle-i székhelyű Splash, amely világszerte közel félmillió, mélyszegénységben élő gyermek számára biztosít tiszta ivóvizet és tisztálkodási lehetőséget. Az amerikai non-profit szervezet a budapesti csapat megoldása révén kap pontos képet arról, hogy tevékenysége milyen hatást gyakorol a gyermekek higiéniai szokásaira, általános egészségi állapotára és az iskolai hiányzásokra.

2019. szeptember 17. 10:12

A jövőben robotok is vizsgálhatják a tőzsdei cégek teljesítményét

Azon vállalkozásoknak, amelyek részvényeivel a tőzsdén kereskednek, 2020. január 1-től éves beszámolójukat ember és mesterséges intelligencia (AI) által egyaránt olvasható formában kell közzétenniük. Az uniós előírásnak köszönhetően könnyebb lesz elérni és összehasonlítani a vállalkozások adatait és egyszerűbb lesz azok elemzése is. A bárki által szabadon hozzáférhető adatok miatt a tőzsdei cégek gazdálkodása  a jelenleginél átláthatóbb lesz, ami növeli a befektetők bizalmát. A változásokra azonban az érintetteknek nem árt alaposan felkészülni.

2019. szeptember 16. 11:21

Az ABB technológiája segít az olasz jégkrémtárolásban

Az ABB technológiáinak köszönhetően garantáltan nem lesz jégkrémhiány. A cég optimalizálja a teljesítményt és az energiafogyasztást Olaszország legnagyobb szabályozott hőmérsékletű logisztikai központjában.

 

2019. szeptember 16. 09:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás