Megjelent az első magyar nyelvű iLife könyv

forrás Prim Online, 2006. december 22. 17:03
Az Apple magyarországi képviseletének támogatásával, a Perfact Kiadó gondozásában megjelent Ferenczy Gábor iLife című könyve, mely az Apple digitális életstílus programját és annak használatát elsőként mutatja be magyar nyelven.
A könyv azokhoz szól, akik már tapasztalt Macintosh felhasználók, de csak most ismerkednek meg az iLife szoftvereivel, vagy esetleg néhány hónapja már használják is azokat. A könyv emellett a professzionális felhasználók számára is bemutat számos trükköt.
 
Az iLife csomagot, az Apple digitális életstílus programját, minden mostanában vásárolt Macintosh tartalmazza. A legújabb iLife '06 programcsomag része a lényegesen felgyorsított iPhoto 6 program, új fényképalbum-, naptár- és üdvözlőkártya-stílusokkal, valamint a teljesen új Photocasting szolgáltatással; az iMovie HD 6 szoftver, melyet új mozgó sablonokkal bővítettek; az iDVD program legújabb, 6.0 verziója; továbbá az új GarageBand 3 program, mely már professzionális minőségű Podcast adások szerkesztésére is alkalmas. Ezeken túl, az iLife '06 csomagban debütál az Apple új, saját webszerkesztő szoftvere, az iWeb, ami meglepően egyszerűvé teszi fényképes webhelyek, blogok és Podcast adások szerkesztését és publikálását a .Mac szolgáltatással szorosan együttműködve. Az iLife legnépszerűbb programja az iTunes "zenetár", mely nem csak Macintoshon, hanem PC-n is fut.
Kulcsszavak: könyv Apple

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

A Check Point a videórendszer megoldások számára kínál IoT-biztonságot

Az új partneri együttműködés révén a Check Point IoT nanotechnológiája beépül a Provision-ISR biztonsági videórendszer eszközökbe, aminek köszönhetően azok az iparág legbiztonságosabb CCTV kameráivá válnak.

2022. június 29. 19:45

Vizsgálják az 5G-hálózatok elektromágneses sugárzását

Közös tesztmérésekkel vizsgálják az 5G-hálózatokból eredő elektormágneses sugárzást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szakemberei. A Nemzetközi Sugárvédelmi Szövetség (IRPA) kétévente megrendezett konferenciáján a két szervezet közös mintamérési projektjét is bemutatták június 4-én a Kongresszusi Központban. 

2022. június 28. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24