Az LLP az Infor család tagja lett

forrás Prim Online, 2007. március 15. 11:07
Az Infor hivatalos partnere lett a kelet-közép-európai régióban jelen lévő, üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Csoport. Az Infor a világ harmadik legnagyobb üzletiszoftver-szállítója és tizedik legnagyobb szoftvercége.
Az LLP Csoport megalakulása óta az angliai Systems Union által kifejlesztett üzleti és pénzügyi szoftvermegoldás, a SunSystems hivatalos forgalmazója a régióban. A tavalyi év során az Infor nagyszabású akvizíciósorozatot hajtott végre, amelynek keretében felvásárolta többek között a Systems Union Csoportot. A felvásárlással az LLP a kelet-közép-európai térség első számú Infor-partnere lett.

Az Infor az akvizíciókkal kiterjesztette integrált vállalati szoftver megoldásokból és piacvezető független megoldásokból álló portfolióját, amely a vállalatirányítási rendszerek mellett pénzügyi és üzleti intelligencia alkalmazásokat is tartalmaz. Az Infor család tagjaként az LLP is szélesíteni kívánja termékkínálatát annak érdekében, hogy a meglévő és potenciális ügyfelei számára nagyobb termék- és szolgáltatásválasztékot tudjon biztosítani.

Az Infor a 2,1 milliárd dolláros árbevételével a világ leggyorsabban növekvő vállalatiszoftver-szállítója. Székhelye az Egyesült Államokban található, de a világ száz országában vannak irodái. Magyarországi és régiós jelenlétére nagy hangsúlyt fektet, megoldásait partnereivel együttműködve egy road-show keretében mutatja be a nagyközönség számára. A nagyszabású rendezvénysorozat februárban megrendezett budapesti állomásán az LLP, mint a régió egyik legjelentősebb partnere is képviseltette magát.
Kulcsszavak: Infor LLP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung a világ legjobb munkaadója a Forbes szerint

A Forbes ranglistáján ismét a Samsung nyerte el a „A Világ Legjobb Munkaadója” címet. Az első helyezettnek járó elismerést immár negyedik éve kapja meg a vállalat – a kiemelkedő eredmény tükrözi azt a hatalmas lendületet, amelyet az elektronikai óriás az alkalmazottak támogatásából merített, arra biztatva őket, hogy bátran bontakozzanak ki és fedezzék fel a bennük rejlő tehetséget, lehetőségeket. 

2023. november 29. 20:35

A Samsung ismét bekerült a világ öt legjobb márkája közé

A Samsungot a negyedik egymást követő évben választotta a világ legjobb öt márkája közé az Interbrand. A nemzetközileg is elismert márkatanácsadó vállalat évente közzéteszi a legjobb nemzetközi márkákat tartalmazó Best Global Brands listáját. Az Interbrand 91,4 milliárd dollárra becsülte a Samsung márkaértékét, amely 4%-kal nőtt az előző évhez képest.

2023. november 29. 20:17

A Kyndryl technológiai előrejelzései 2024-re

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója nemrégiben ünnepelte független, tőzsdei vállalatként való működésének második évfordulóját. E mérföldkő alkalmából a vállalat megerősítette elkötelezettségét a régióban és a Magyarországon működő szervezetek, ügyfelek és üzleti partnerek iránt, amelyek a modernizáció, az átalakítás és a növekedés szellemében fogalmazzák meg céljaikat, és mindeközben fenntartható és versenyképes üzleti működést folytatnak. 

2023. november 29. 19:03

HONOR: Az olyan hajlítható készülékek, mint a Magic V2 az okostelefonok jövője

Abu-Dzabiban, a Fortune Global Forum 2023-on Dr. Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója beszélt az okos készülékek jövőjéről. Egyéb vállalati vezetőkkel tárgyalta az intelligens világ jövőképét, kitérve a hajlítható eszközök népszerűségére, a mesterséges intelligenciára és a szemkímélő technológiákra – amikben mind úttörő a vállalat.

2023. november 29. 17:34

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

A vállalat működésében rejlő képességek és az üzleti versenyképesség megerősítése érdekében szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amely újabb lépést jelent a júliusban bejelentett Future Vision 2030 megvalósítása felé. A cél az, hogy az LG olyan intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá alakuljon át, amely az elektronikai készülékek gyártásán túl arra is képes, hogy összekapcsolja a fogyasztók különféle tereit és az azokhoz kapcsolódó felhasználói élményeket.

2023. november 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04