Konferenciasorozat pályázati lehetőségekről és informatikai megoldásokról az e-közigazgatásban

forrás Prim Online, 2007. március 28. 10:31
Négyrészes konferenciasorozat kerül megrendezésre április folyamán Informatikai fejlesztések önkormányzatok és a kkv-k szolgálatában címmel az ország különböző régióiban.
A konferenciák során több előadó foglalkozik kiemelten a nyílt forráskódú alkalmazások, rendszerek használatával. Az önkormányzatok számára ez különösen fontos, hiszen  az „open-source” megoldásokat alkalmazva jelentős összeget takaríthatnak meg a következő évek során a komoly EU-támogatást élvező e-közigazgatási projektek megvalósítása s az elkészült megoldásokkal kapcsolatos utófinanszírozás során.

A konferenciasorozaton az önkormányzati döntéshozók mellett elsősorban önkormányzati informatikával foglalkozó szakemberek s az önkormányzati intézmények képviselői jelennek meg.

Jelentkezés:

A jelentkezési lapot Mester Sándor koordinátor részére 2005.04.02-ig kell visszaküldeni. e-mail: ms3@openskm.com, info@openskm.com. Az érdeklődők további információkról a +36-70-272-3933 számon tájékozódhatnak. Jelentkezési lap letölthető

A konferenciák időpontja, helyszínei:

  • Április 2. 14.00h    Balatonalmádi, Kulturális Központ és Könyvtár
  • Április 3. 14.00h     Pécs, EXPO Center
  • Április 10. 14.00h    Miskolc, City Hotel
  • Április 12. 14.00h    Győr, Hotel Konferencia

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább emelkedett az IT bérezés

Továbbra is tarolnak a fizetések az informatikai szektorban hazánkban és nemzetközi szinten egyaránt. A COVID-19 hatása az IT munkaerőpiacot is elérte, munkaerőhiány és bérnövekedések figyelhetők meg világszerte. A Bluebird piaci körképe.

2022. július 4. 15:42

Akkumulátorok újrahasznosításával járul hozzá a fenntartható közlekedéshez a TIER és a Remondis

A világ vezető mikromobilitási szolgáltatója, a TIER és a vezető újrahasznosítási szakértő, kommunális- és vízszolgáltató, a Remondis együtt tesznek a nyersanyagtakarékosság és a körforgásos gazdaság kialakításáért. A Remondis 16 európai országban, köztük Magyarországon is felel majd a több mint 160.000 TIER e-roller, elektromos kerékpár és e-moped elhasznált lítium-ion akkumulátorainak megfelelő kezeléséért. 

2022. július 4. 14:17

Széleskörű egészségbiztosítási szolgáltatást vezet be dolgozóinak a Vodafone

2022. július 1-től a Vodafone Magyarország elérhetővé teszi munkavállalói számára a Medicover Vállalati Egészségbiztosítást. A nagy létszámra kötött biztosítással a dolgozók a Medicover országos lefedettségén keresztül számos egészségügyi szolgáltatást vehetnek igénybe díjmentesen, akár korlátlan számban, a biztosításba pedig az alkalmazottak családtagjaikat is bevonhatják.

2022. július 4. 12:51

Az ABB E-mobility megnyitotta eddigi legnagyobb DC villámtöltőket gyártó üzemét

Az ABB E-mobility a toscanai Valdarnóban megnyitotta a vállalat eddigi legnagyobb, DC villámtöltőket gyártó üzemét, az E-mobility Centre of Excellence-t, s ezzel megerősítette globális vezető pozícióját az elektromos járművek (EV-k) töltési megoldásai terén.  

2022. július 4. 11:40

Influenszerek tucatjai születhettek a Balaton Soundon

A befutott véleményvezérek brandépítésre használták leginkább a két év kihagyás után újból megrendezett Balaton Soundot, miközben rengeteg fiatal számára ugródeszkát jelentett az influenszerek világában hazánk legjelentősebb fesztiválja. Zsóri Martin közösségi média szakértő arról beszélt, Pumped Gabó valósággal kultuszt épített ki maga köré, és az ő példáján idén is sokan meg akarták mutatni magukat a világnak a TikTokon és az Instagramon. Hozzátette, más kérdés, hogy a hírnevet fenn is kell tudni tartani.

2022. július 4. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24