Vistás szoftvercsomagok a Samsung optikai meghajtóihoz

forrás Prim Online, 2007. március 30. 13:26
A Samsung 2007 áprilisától új DVD-íróit a Nero CD- és DVD-író programmal, DVD-olvasóit pedig a PowerDVD médialejátszóval csomagolja. Mindkét program Microsoft Windows Vista változatban kerül a dobozokba. Mindemellett a Samsung optikai meghajtóinak jelenlegi felhasználói ingyenesen juthatnak hozzá a két népszerű program vistás frissítéséhez.
2007-től a Samsung meghajtói kivétel nélkül Microsoft Windows Vista kompatibilisek. A vállalat kifejezetten az új operációs rendszerhez tervezi optikai egységeit, hogy a lehető legegyszerűbben, azonnal használhatók legyenek és egyenletes, megbízható, kiváló teljesítményt nyújtsanak a felhasználóknak.

Ennek érdekében az új és korábbi modellek felhasználói most ingyen juthatnak hozzá a Nero 7 és a PowerDVD 5.0 programokhoz, illetve frissítéseihez. A programok regisztrált változatainak felhasználói a sorozatszámok megadása után tölthetik le az upgrade csomagokat, és telepíthetik az új operációs rendszer alá.

A Samsung további termékeinél is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megfeleljen a Microsoft Windows Vista követelményeinek – a Samsung SyncMaster 931BW, 206BW és 226BW monitorai például kifejezetten a Vistához készültek.

A felhasználók az alábbi helyről tölthetik le a programfrissítéseket.
Kulcsszavak: Samsung DVD Vista

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alienware megacélozza gamereknek szánt gépeit

Az Alienware 2021-től együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak és a tervezőknek. Emellett a vállalat az év elején bemutatta legújabb játékosoknak szánt modelljeit.

2021. január 23. 10:21

Új Dell monitorok a hatékony munkakörnyezetért

Ahogy egyre több vállalat tér át a hibrid munkavégzési modellre, úgy lesznek fontosabbak az olyan technológiák, amelyek munkahelytől és munkakörtől függetlenül segítik az alkalmazottak együttműködését. A dolgozók a tartalomkészítőktől és mérnököktől kezdve az adatelemzőkig és marketingszakemberekig mindannyian azt a tökéletes munkakörnyezetet keresik, amelyben a leghatékonyabban tudnak dolgozni. A Dell a legújabb üzleti monitoraival pont ezt a célt tűzte ki: magasabb szintre emelik a munkavégzést és az alkalmazottak hatékonyságát.

2021. január 22. 13:11

Keskeny és elegáns Philips monitor

Az új 288E2UAE Philips monitor (28 hüvelyk / 71,1 cm) 4K felbontásával, 10-bites IPS paneljével, USB 3.2 SuperSpeed adatátvitelével és vékony, vonzó dizájnjával tökéletes választás azon vevők számára, akik stílusos megjelenésű és professzionális szintű teljesítményt keresnek munkához és szórakozáshoz. Igen nagy 4K felbontásának és hihetetlen 157 ppi pixelsűrűségének köszönhetően a képe extrém éles, míg az 1,07 milliárd szín, a 119% sRGB lefedettség és a 2 alatti DeltaE színhelyesség gondoskodik a képek ragyogó és természetes megjelenítéséről. 

2021. január 21. 20:17

A Dell Technologies a legújabb eszközeivel alkotja újra a munkakörnyezetet

A Dell Technologies újonnan bemutatott termékei és szoftverei átformálják a munkavégzés módjait a legjobb teljesítmény érdekében. Intelligens és kollaboratív eszközeinek új porfóliójával alakítja át a munkakörnyezetet, hogy elősegítse a rugalmas, nem helyhez kötött munkavégzést és tanulást.

2021. január 21. 16:59

7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét. A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe? Az ESET szakértői bemutatják a legnépszerűbb módszereket.

2021. január 21. 15:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás