Vistás szoftvercsomagok a Samsung optikai meghajtóihoz

forrás Prim Online, 2007. március 30. 13:26
A Samsung 2007 áprilisától új DVD-íróit a Nero CD- és DVD-író programmal, DVD-olvasóit pedig a PowerDVD médialejátszóval csomagolja. Mindkét program Microsoft Windows Vista változatban kerül a dobozokba. Mindemellett a Samsung optikai meghajtóinak jelenlegi felhasználói ingyenesen juthatnak hozzá a két népszerű program vistás frissítéséhez.
2007-től a Samsung meghajtói kivétel nélkül Microsoft Windows Vista kompatibilisek. A vállalat kifejezetten az új operációs rendszerhez tervezi optikai egységeit, hogy a lehető legegyszerűbben, azonnal használhatók legyenek és egyenletes, megbízható, kiváló teljesítményt nyújtsanak a felhasználóknak.

Ennek érdekében az új és korábbi modellek felhasználói most ingyen juthatnak hozzá a Nero 7 és a PowerDVD 5.0 programokhoz, illetve frissítéseihez. A programok regisztrált változatainak felhasználói a sorozatszámok megadása után tölthetik le az upgrade csomagokat, és telepíthetik az új operációs rendszer alá.

A Samsung további termékeinél is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megfeleljen a Microsoft Windows Vista követelményeinek – a Samsung SyncMaster 931BW, 206BW és 226BW monitorai például kifejezetten a Vistához készültek.

A felhasználók az alábbi helyről tölthetik le a programfrissítéseket.
Kulcsszavak: Samsung DVD Vista

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Home office kérdés: lapostévé vagy projektor?

A háztartások egyre jobban felfedezik, a vállalkozások viszont kevéssé élvezik a projektorok nyújtotta vizuális élményeket. Ennek megfelelően a home office terjedése felemásan hatott a gyártók bevételeire. Pedig a projektor egy bizonyos képméret felett üzleti felhasználás esetében is ár-érték arányt nézve egyértelműen olcsóbb megoldás a modern televízió készülékeknél.

2020. november 26. 12:21

Újabb jelentős 5G-hálózat kiépítésében vesz részt az Ericsson a régióban

Az Ericsson és a távközlési infrastruktúra nagykereskedelemmel foglalkozó CETIN ötéves szerződést írt alá az 5G csehországi kialakításáról. A szerződés értelmében a CETIN hálózatának modernizációjához az Ericsson szállítja a szükséges eszközöket, így a meglevő, hagyományos hálózatot gyors és nagykapacitású 5G hálózattá alakítják át. 

2020. november 25. 19:10

A Check Point Software cyber-biztonsági előjelzései 2021-re

Még több COVID-19 támadás, kártékony programok és cyber-konfliktusok, az 5G és az IoT terjedésével kapcsolatos új veszélyek – a következő 12 hónapban ezek vezetik a szervezetek biztonsági programjának toplistáját.

2020. november 25. 12:10

Egységes automatizációval állhat talpra az ipar

Évente mintegy 20-30 milliárd dollárt költenek az ipari felhasználók az automatizációs rendszereik szervizelésére, karbantartására, azonban ennek az összegnek a túlnyomó többsége megtakarítható lenne, ha egységes automatizálási megoldásokat alkalmaznának – állapítja meg az ARC Advisory Group elemzése. 

2020. november 25. 09:37

Biztonságos munkavégzés a home office idején

Az adatvédelmi piacon október vége óta érhető el  a hazai fejlesztésű Mydata Protect szoftvercsalád, ami védelmet és teljesítményoptimalizálást biztosít a home office-ban dolgozók nemcsak céges, de privát számítógépein is. A szoftver mindhárom tagja a járványhelyzet okozta otthoni munkavégzés során felmerülő informatikai problémákra kínál megoldást a vállalati szegmensben. A Mydata Protect Security Kft. a digitális oktatásra kényszerülő pedagógusok számára díjmentesen biztosítja a terméket.

2020. november 24. 09:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás