SAP-Cisco csoportmunka megoldások

forrás Prim Online, 2007. április 26. 19:15
A Cisco bejelentette, hogy egy átfogó megállapodás részeként az SAP-val összefogva intelligens és rugalmas, együttműködésen alapuló csoportmunka megoldásokat fejleszt a vállalatok számára. A SAP 2007 júniusától a Cisco TelePresence rendszert vezeti be felsőkategóriás virtuális tárgyaló megoldásként saját globális hálózatában.
Az együttműködés keretében a Cisco és az SAP közös vállalati megoldásokat fejleszt, amelyekkel az ügyfelek bárhol, bármikor elérhetik az üzleti folyamatok szempontjából kulcsfontosságú adatokat és információkat. A TelePresence és a Cisco Digital Signage megoldásokat integrálják az SAP üzleti alkalmazásaival annak érdekében, hogy a cégen belüli és az üzleti partnerekkel folytatott kapcsolattartás és kommunikáció hatékonyabban valósulhasson meg. Az SAP a nemzetközi irodahálózatában megkezdi a Cisco TelePresence virtuális tárgyalók bevezetését, elsőként a németországi Walldorfban, a kaliforniai Palo Altóban, illetve a pennsylvaniai Newtown Square-ben található központjaiban. Az SAP tervei szerint ezek az első Cisco TelePresence termek 2007 júniusában lépnek működésbe.
Kulcsszavak: ügyvitel SAP Cisco

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB páneurópai kísérleti program keretében segíti az e-mobilitási technológia digitális fejlesztését

Az ABB csatlakozott a további 31 résztvevőt tömörítő eCharge4Drivers konzorciumhoz, melynek célja, hogy a főbb európai nagyvárosokban tervezett bemutatókon keresztül minél jobban megismerje a fogyasztók az e-járművek töltési infrastruktúrájával kapcsolatos szempontjait.

2020. július 15. 17:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47
online sportfogadás