SAP-Cisco csoportmunka megoldások

forrás Prim Online, 2007. április 26. 19:15
A Cisco bejelentette, hogy egy átfogó megállapodás részeként az SAP-val összefogva intelligens és rugalmas, együttműködésen alapuló csoportmunka megoldásokat fejleszt a vállalatok számára. A SAP 2007 júniusától a Cisco TelePresence rendszert vezeti be felsőkategóriás virtuális tárgyaló megoldásként saját globális hálózatában.
Az együttműködés keretében a Cisco és az SAP közös vállalati megoldásokat fejleszt, amelyekkel az ügyfelek bárhol, bármikor elérhetik az üzleti folyamatok szempontjából kulcsfontosságú adatokat és információkat. A TelePresence és a Cisco Digital Signage megoldásokat integrálják az SAP üzleti alkalmazásaival annak érdekében, hogy a cégen belüli és az üzleti partnerekkel folytatott kapcsolattartás és kommunikáció hatékonyabban valósulhasson meg. Az SAP a nemzetközi irodahálózatában megkezdi a Cisco TelePresence virtuális tárgyalók bevezetését, elsőként a németországi Walldorfban, a kaliforniai Palo Altóban, illetve a pennsylvaniai Newtown Square-ben található központjaiban. Az SAP tervei szerint ezek az első Cisco TelePresence termek 2007 júniusában lépnek működésbe.
Kulcsszavak: ügyvitel SAP Cisco

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50