Színes Konica Minolta csúcsmodell Magyarországon

Kiss Ádám Zoltán, 2007. április 28. 19:58
Magyarországon is megkezdik a Konica Minolta csúcsberendezése, a bizhub PRO C6500e forgalmazását.
A bizhub PRO C500 bemutatását követően 2007 áprilisában a Konica Minolta Magyarország bejelentette, hogy bevezeti a magyar piacra a legújabb színes professzionális berendezését, a bizhub PRO C6500e-t. Ezt a színes nyomtatási rendszert arra tervezték, hogy robusztus és eléggé rugalmas legyen ahhoz, hogy megbirkózzon a nagy mennyiségű nyomtatási feladatokkal, állandó nyomtatási minőséget biztosítva. A bizhub PRO C6500e egy nagyteljesítményű berendezés, amely több mint 300.000 A4-es oldalt tud nyomtatni / másolni egy hónap alatt, illetve 65 oldalt nyomtat egy perc alatt, színesben és feketében-fehérben egyaránt, akár 300 g/m˛ vastag papíron.

A bizhub PRO C6500e a már létező bizhub PRO 1050e sikerére épít, ugyanazokat a kiterjedt laprendezési opciókat vonultatja fel. A vevők választhatnak a többfunkciós finisher egységekből, amelyek tűznek, hajtogatnak, lyukasztanak, prospektust készítenek és immáron a bizhub PRO C6500e képes gerincragasztott könyv készítésére is. A modulokból álló rendszert jelenleg 8 féle különböző konfigurációba építhető meg, amelyek segítségével akár katalógust, reklámanyagot vagy bármilyen fajta kreatív dokumentumot el lehet készíteni. A teljesen színes nagyméretű kijelző és a kezelőfelület intuitív elrendezésével egyszerűbben és könnyebben működik a mindennapi használat. A Konica Minolta új generációs polimerizált festéke, a Simitri HD (High Definition),  kiváló színes reprodukcióval elsőrendű képminőséget hoz létre, legyen szó akár fekete-fehér nyomtatásról is. A Simitri HD új energiatakarékos fixálási eljárása során javul a nyomtatási minőség, miközben sokfajta papírra és kreatív médiára használható. A apró polimerizált részecskék mérete miatt nagyobb felületi sűrűség érhető elő, gyakorlatilag offszet-közeli minőség. 1991 óta a Konica Minolta világszinten ennek a technológiának köszönhetően több szabadalmat fejlesztett ki, mint más irodatechnikai gyártó.

Főbb tulajdonságok:

Professzionális laprendezési és finishelési opciók (pl.: füzet készítés, gerincragasztott könyv készítés, tűzés / hajtogatás, lyukasztás, stb.)
Sebesség: 65 lap / perc színesben és fekete-fehérben is
Ajánlott terhelhetőség: akár 300.000 oldal / hó
Nyomtatásvezérlő: EFI
Bemeneti papírkapacitás: 7.500 lap
Kimeneti papírkapacitás: 8.400 lap
Papírkezelés: 300 g/m-ig
Festék: Simitri-HD (High Definition) kiváló színeket és képkezelést biztosít meggyőző nyomtatási felülettel
Egyszerű használat: nagyfelbontású, könnyen kezelhető kijelző a berendezésre rögzítve

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Villámgyors nyomtatás, szkennelés mostantól bárhonnan indítható

A Xerox történelmének eddigi legnagyobb portfólió megújítása részeként a napokban mutatta be a vállalat két friss, AltaLink családjához tartozó modellsorozatát a  ConnectKey képes C8000 és B8000 sorozatot. Ez a technológia hatalmas előrelépést jelent a dokumentumkezelési szektorban. A ConnectKey révén ugyanis a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

2017. június 19. 12:32

Magyarországon is elérhető a KKV-k igényeire szabott, nagy sebességű, A3-as multifunkciós nyomtató

Az Epson új WorkForce Enterprise ökológiailag hatékony üzleti másolók szupergyors, akár 100 oldal/perc nyomtatási sebességre képesek. Az irodai, színes, A3-as nyomtató olyan környezeti előnyökkel rendelkezik, amelyeket csupán a tintasugaras technológia képes biztosítani, így alacsony energiaigényű, kevesebb kellékanyagot használó megoldást jelent, akár a lézeres fénymásolók áráért. 

2017. június 13. 13:23

Bemutatkozott az OKI új fehér toneres nyomtatója

Az OKI a május 8. és 12. között megrendezett FESPA szakvásár egyik fő támogatójaként Hamburgban mutatta be a reklámdekorációs piacra szánt legfrissebb termékkínálatát. A nagy formátumú és kreatív nyomtatási megoldásokat felvonultató eseményen debütált a Pro8432WT új, fehér toneres nyomtató, amely a házon belüli transzfernyomtatást a piacon egyedülálló, kis méretével segíti elő.

2017. május 16. 12:35

Az Epson SureColor SC-S sorozatú ecosolvent nyomtatók kategóriájuk legkedveltebb készülékei Európában

Az Epson SureColor SC-S terméksorozatának széles formátumú nyomtatói jelenleg kategóriájuk legnépszerűbb ecosolvent tintatechnológiát alkalmazó készülékei Nyugat-Európában. Az Infosource által végzett független kutatásából kiderült, hogy ezen nyomtatók piacán az Epson részesedése – a 2015-ös 9%-hoz képest, ami akkor az 5. helyet jelentette – 2016 végéig 28,4 százalékra nőtt, ami a lista vezetőjévé tette a japán gyártót.

2017. május 16. 10:15

Hatékonyság és biztonság mindenek felett

A HP Inc., a nyomtatóipar világelső vállalata megkezdte legújabb A3 multifunkciós nyomtatóinak szállítását több mint 80 országba, a világ legnagyobb piacaira. Ez a következő generációs portfólió 54 eltérő termékváltozatot foglal magában, így a hivatalos értékesítési partnerek maximálisan személyre szabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára.

2017. április 26. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közterületet neveztek el a neves informatikusról, Jánosi Marcellről

2017. június 22. 10:22

Generációs ugrást hoz a technológiában az 5G Koalíció

2017. június 19. 15:16

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15
cloudappsportal.com