Színes Konica Minolta csúcsmodell Magyarországon

Kiss Ádám Zoltán, 2007. április 28. 19:58
Magyarországon is megkezdik a Konica Minolta csúcsberendezése, a bizhub PRO C6500e forgalmazását.
A bizhub PRO C500 bemutatását követően 2007 áprilisában a Konica Minolta Magyarország bejelentette, hogy bevezeti a magyar piacra a legújabb színes professzionális berendezését, a bizhub PRO C6500e-t. Ezt a színes nyomtatási rendszert arra tervezték, hogy robusztus és eléggé rugalmas legyen ahhoz, hogy megbirkózzon a nagy mennyiségű nyomtatási feladatokkal, állandó nyomtatási minőséget biztosítva. A bizhub PRO C6500e egy nagyteljesítményű berendezés, amely több mint 300.000 A4-es oldalt tud nyomtatni / másolni egy hónap alatt, illetve 65 oldalt nyomtat egy perc alatt, színesben és feketében-fehérben egyaránt, akár 300 g/m˛ vastag papíron.

A bizhub PRO C6500e a már létező bizhub PRO 1050e sikerére épít, ugyanazokat a kiterjedt laprendezési opciókat vonultatja fel. A vevők választhatnak a többfunkciós finisher egységekből, amelyek tűznek, hajtogatnak, lyukasztanak, prospektust készítenek és immáron a bizhub PRO C6500e képes gerincragasztott könyv készítésére is. A modulokból álló rendszert jelenleg 8 féle különböző konfigurációba építhető meg, amelyek segítségével akár katalógust, reklámanyagot vagy bármilyen fajta kreatív dokumentumot el lehet készíteni. A teljesen színes nagyméretű kijelző és a kezelőfelület intuitív elrendezésével egyszerűbben és könnyebben működik a mindennapi használat. A Konica Minolta új generációs polimerizált festéke, a Simitri HD (High Definition),  kiváló színes reprodukcióval elsőrendű képminőséget hoz létre, legyen szó akár fekete-fehér nyomtatásról is. A Simitri HD új energiatakarékos fixálási eljárása során javul a nyomtatási minőség, miközben sokfajta papírra és kreatív médiára használható. A apró polimerizált részecskék mérete miatt nagyobb felületi sűrűség érhető elő, gyakorlatilag offszet-közeli minőség. 1991 óta a Konica Minolta világszinten ennek a technológiának köszönhetően több szabadalmat fejlesztett ki, mint más irodatechnikai gyártó.

Főbb tulajdonságok:

Professzionális laprendezési és finishelési opciók (pl.: füzet készítés, gerincragasztott könyv készítés, tűzés / hajtogatás, lyukasztás, stb.)
Sebesség: 65 lap / perc színesben és fekete-fehérben is
Ajánlott terhelhetőség: akár 300.000 oldal / hó
Nyomtatásvezérlő: EFI
Bemeneti papírkapacitás: 7.500 lap
Kimeneti papírkapacitás: 8.400 lap
Papírkezelés: 300 g/m-ig
Festék: Simitri-HD (High Definition) kiváló színeket és képkezelést biztosít meggyőző nyomtatási felülettel
Egyszerű használat: nagyfelbontású, könnyen kezelhető kijelző a berendezésre rögzítve

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországra is elhozta a jövő irodai megoldásait a Xerox

A 25 éves Xerox Magyarország idén ősszel újabb jelentős mérföldkőhöz ért el. Az éves szinten több mint 7,5 milliárd forintos forgalmat elérő, üzleti pozícióit stabilan őrző technológiai cég – követve az anyavállalat egész világra kiterjedő döntését - teljes egészében megújította irodai termékkínálatát. 

2017. szeptember 11. 10:24

Négyszeres díjazott a Xerox

A gyors munkavégzés támogatása, a növekvő termelékenység biztosítása. Napjainkban az irodai dokumentumkezelési berendezések esetében ez a két jellemző kiválasztási szempont a cégek körében, amikor az eszközparkjukat fejlesztik.  

2017. július 21. 08:42

Az okos nyomtatók átalakítják az irodai munkát

Az idei esztendő sok szempontból a megújulásról szól a Xeroxnál. A céges kettéválás után a digitális technológiára fókuszáló nagyvállalat átfogó portfolió-fejlesztésbe vágott bele az irodai készülékeit érintően, aminek eredményeként a piacon eddig nem látott modellcserét hajtott végre. 

2017. július 11. 15:21

A Lexmark kkv-knak szánt termékcsaládot jelentett be

A képalkotás terén világelső Lexmark International bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket. 

2017. július 5. 08:09

Az Epson bemutatta új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatóját

Az Epson új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatójával a felhasználók akár 95 százalékkal több energiát takaríthatnak meg amellett, hogy a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladékot termel.

2017. június 27. 08:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45

Együttműködés a biztonságos jövőért

2017. szeptember 6. 09:21

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21
cloudappsportal.com