Epson Stylus DX4400 többfunkciós készülékek olcsón

forrás Prim Online, 2007. június 21. 10:32

Az Epson Stylus DX4400 otthoni és a kisebb irodai felhasználásra ideális A4-es többfunkciós készülék, mely szkennel, másol és nyomtat – ez utóbbit akár percenként 25 oldalas sebességgel is. A készülék az Epson DURABrite Ultra tintáját használja, amellyel lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, továbbá ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak, sőt a tintapatronok színenként mindössze 2250 forintba (javasolt bruttó fogyasztói ár) kerülnek a költséghatékonyság érdekében. Az Epson Stylus DX4400 sorozat a tökéletes nyomtatási megoldás azokon a területeken, ahol a minőség, a rugalmasság és a költségek egyformán számítanak.

Az Epson Stylus DX4400 sorozat készülékeihez jár az Epson Creativity Suite szoftver, amely a fényképek kezelésében, nyilvántartásában és nyomtatásában segít. Felhasználóbarát felületéről egyszerűen elérhetők a különféle eszközök – például digitális fényképezőgépek vagy lapolvasók – képei, az Epson Easy Photo Printtel pedig gyerekjáték a pirosszem-effektus eltávolítása.

A csomagnak szintén része az Epson PhotoEnhance, amely azon felhasználók számára ideális, akik jó képminőségre törekednek, de nem akarnak túl sokat vacakolni a képekkel. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.

A 600 dpi felbontású lapolvasóval egyszerűen készíthetők másolatok számítógép nélkül is – ideális, ha gyorsan le kell másolni egy dokumentumot. A lapolvasás szintén nem probléma a Stylus DX4400-zal: az Epson Easy Photo Fix helyreállítja a színeket, eltávolítja a port és kijavítja a megvilágítást a megfakult vagy régi fényképeken.

Az Epson DURABrite Ultra Ink egy speciális, pigment alapú tintatechnológia, amelyben az egyes pigmentrészecskék mindegyikét egy védő gyantaburkolat fogja körül. Emiatt áll ellen a tinta a víznek, a maszatolásnak és a fakulásnak, és ettől lehet olyan lézernyomat-szerű szövegeket és fényes fényképeket nyomtatni, amelyek fotóalbumban akár 200 évet is kibírnak1.

Az Epson Stylus DX4400 legfontosabb jellemzői:


Kiváló minőségű többfunkciós eszköz: nyomtatás, lapolvasás és másolás
A különálló tintapatronok pénzmegtakarítást jelentenek, hiszen csak a használt színt kell kicserélni
DURABrite Ultra tinta a tartós dokumentumok, lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek nyomtatásához
Magas nyomtatási sebesség: akár 25 oldal percenként, egy 10x15 cm-es fénykép pedig 89 másodperc alatt elkészül
Kiváló minőségű nyomatok, max. 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon az Epson egyedi Micro Piezo technológiájával
Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
Kifakult fényképek helyreállítása az Epson Easy Photo Fix programmal
Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
Kiváló minőségű beolvasás a 600 dpi felbontású lapolvasóval
A dokumentumok egyből szövegekké konvertálhatók az OCR ABBYY FineReader2 szoftver segítségével
ENERGY STAR minősítés az energiatakarékosság bizonyítékaként
Különálló tintapatronok, ajánlott bruttó végfelhasználói áruk 2250 forint/darab
Ajánlott bruttó végfelhasználói ár: 17990 forint, 2007. júniusától kapható

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

2023. május 10. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01