Zebra mobilnyomtatók: megkönnyítik a karácsonyi bevásárlást

forrás Prim Online, 2007. december 19. 16:40

A Zebra hordozható nyomtatói segítségével az áruházi akciós termékek gyorsan és egyszerűen átcímkézhetők, így az ünnepi roham idején több idő jut a vásárlók kiszolgálására. A mobilprinterek vezeték nélküli hálózatra kapcsolhatók, ezzel a termékek leárazása és újracímkézése hatékonyan és szinte valós időben megvalósítható. A mobil nyomtatási megoldásoknak köszönhetően a pénztáraknál nem kell többé a kézzel javított vagy nem aktuális adatokat tartalmazó címkék által okozott fennakadásoktól tartani, mivel naprakész és pontos vonalkódos árcímkék kerülnek a termékekre.

Az áruházi ünnepi akciók, év végi leárazások fontosságát nem kell külön hangsúlyozni, azonban – főleg a több százezer cikket forgalmazó nagyobb üzletekben – kritikus lehet az átárazás gyors és pontos végrehajtása. Hagyományos módszerekkel az átcímkézés időigényes és jelentős munkaerőt foglal le, emiatt az alkalmazottak kevesebb időt tudnak a vevők kiszolgálására fordítani.

„A Zebra mobilnyomtató egyik szoftverfejlesztői partnerének adatai szerint hagyományos átárazási módszerekkel a személyi költségek az akció várható profitjának egyötödét is felemészthetik. Az árazást kezelő szoftverek és a mobil nyomtatási megoldások összekapcsolása viszont akár 40 százalékos költségmegtakarítást is eredményezhet egy-egy akció esetén – mondta el Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője.

Az árazás akkor hatékony, ha azt a boltokban azonnal és hibátlanul meg lehet valósítani – ebben segít a Zebra. A polcokra kihelyezett termékeket a vezeték nélküli hálózatban összekapcsolt mobil címkenyomtatókkal valós idejű árazási információt tartalmazó központi adatbázis segítségével címkézik át.

Az árcímkék és vonalkódok kezelését a lehető legnagyobb gondossággal kell végezni, hiszen ez számottevő hatással van az értékesítésre, a készletek forgására és a személyi erőforrások hatékonyságára is. A legfontosabb érv azonban a Zebra vonalkódos mobilnyomtatói és szolgáltatásai mellett az, hogy a vásárlók átláthatóbb információt kapnak az akciós termékekről, és az egyszerűbb és gyorsabb áruházi munkafolyamatoknak köszönhetően az alkalmazottak több figyelmet tudnak fordítani a vásárlók igényeinek kielégítésére.

Kulcsszavak: printer Zebra

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló zöld dobásra készül a MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését, valamint további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). Ezzel az ott keletkező összes biohulladék esetében sikerrel zárul a biológiai körforgás, amire még egyetlen hazai fesztiválon sem volt példa.

2022. július 6. 15:43

Európa legjobbjai között a Growww Digital

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

2022. július 6. 14:06

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Az E.ON lesz a BakerStreet irodák első bérlője

Az E.ON Hungária Csoport az ATENOR által fejlesztett BakerStreet-be helyezi át budapesti központját. Az E.ON 2024 második negyedévében költözik majd be új, összesen 16 200 m²-es székházába, mely a BakerStreet iroda campus első fázisában valósul meg. 

2022. július 6. 11:24

Elérhetővé tette a Profession.hu a cégekről szóló munkavállalói értékeléseket

Az elmúlt hónapok során az álláskeresőknek lehetőségük nyílt jelenlegi vagy korábbi munkahelyük minősítésére a Profession.hu felületén, amelynek eredményeként összeállt egy olyan céges értékeléseket tartalmazó oldal, ahol a legtöbb magyar vállalat megtalálható. Már 2 600 olyan munkahely szerepel az adatbázisban, amely legalább 3 különböző felhasználótól kapott visszajelzést. Az álláskeresési portál célja olyan, munkaadói moderálás nélkül közvetített értékelések közzététele, amelyek valós munkavállalóktól származnak; a véleményezők kilétét megőrzik – a felületen név nélkül lehet pontozni.

2022. július 5. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24